cornel1962 Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 Va salut, mi-a venit acest tv cu lipsa backlight (se lumina ecranul o fracțiune de secundă), am pus alte barete de proba pe sursa și rămâneau aprinse. Ledurile de pe tv, se aprindeau pe tester și totuși am decis sa le înlocuiesc. După înlocuire curentul prin leduri era peste 400mA, l-am redus modificând rez. din pin 6 controllere, totul este ok acum, dar nu funcționează telecomanda. Tv-ul (a venit fara telecomanda) este echipat cu: Sursa 17ips62 MB 17mb211s Ecran ves315wndb-2d-n22 Are cineva salvat pentru stick , la combinația asta ? Link to comment
yokoono Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 A fost scris pe el alt soft de la alt televizor dar cu aceeasi combinatie main/panel. Daca poti folosi una programabila si sa salvezi profilul se poate modifica codul. Daca are cineva salvat profilul din el iar este rezolvabil. Codul de la JVC este RCA2_43XX. Link to comment
iuliantv Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 (edited) Acum 32 minute, cornel1962 a spus: Va salut, mi-a venit acest tv cu lipsa backlight (se lumina ecranul o fracțiune de secundă), am pus alte barete de proba pe sursa și rămâneau aprinse. Ledurile de pe tv, se aprindeau pe tester și totuși am decis sa le înlocuiesc. După înlocuire curentul prin leduri era peste 400mA, l-am redus modificând rez. din pin 6 controllere, totul este ok acum, dar nu funcționează telecomanda. Tv-ul (a venit fara telecomanda) este echipat cu: Sursa 17ips62 MB 17mb211s Ecran ves315wndb-2d-n22 Are cineva salvat pentru stick , la combinația asta ? pai nu functioneaza telecomanda dv? sau a adus clientul påna la urma si telecomanda? ca astea nu merg cu telecomanda de vestel daca a venit cu telecomanda ce a folosit.o pånå acum,nu vi se pare cidat? ori a.ti facut dv ceva la modulul ir in timpul depanarii,ori minte clientul zic eu dupå cum a spus colegul mai sus,se descarca profilele din tv se modifica la remote in codul dat mai sus,se salveaza profilele si se rescriu in tv pentru telecomanda vestel trebuie alt cod Edited April 5, 2023 by iuliantv Link to comment
cornel1962 Posted April 5, 2023 Author Share Posted April 5, 2023 Acum 14 minute, iuliantv a spus: pai nu functioneaza telecomanda dv? sau a adus clientul påna la urma si telecomanda? ca astea nu merg cu telecomanda de veste Mulțumesc, așa a fost ! ...nu mi-a adus telecomanda lui și am încercat cu mai multe de vestel. Acum am găsit una de Wellington (tot vestel) și funcționează . Link to comment
yokoono Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 Acum poti salva profilul cu VestelToolbox si din hwprofile modifici codul de telecomanda. Nu va mai merge cea de Wellington dar va merge cea originala. Daca si proprietarul are pe cea originala. Link to comment
iuliantv Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 Acum 6 minute, yokoono a spus: Acum poti salva profilul cu VestelToolbox si din hwprofile modifici codul de telecomanda. Nu va mai merge cea de Wellington dar va merge cea originala. Daca si proprietarul are pe cea originala. eu zic sa nu modifice nimic,deoarece cine stie ce telecomanda are clientul Link to comment
yokoono Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 (edited) Intrebarea este cine a rescris softul aflat acum in tv. Edited April 5, 2023 by yokoono Link to comment
cornel1962 Posted April 5, 2023 Author Share Posted April 5, 2023 Am incercat sa contactez clientul , să-mi aducă telecomanda , dar nr.de tel. se pare că este greșit, mi-a răspuns o persoana care habar n-are de acest televizor Aștept să vina după el, iar despre soft nu știu nimic și totuși pare că la memoria spi a fost umblat. Link to comment
iuliantv Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 (edited) 1 oră în urmă, yokoono a spus: Intrebarea este cine a rescris softul aflat acum in tv. poate a mai avut si alte interventii,a rescrist softul pe usb,a schimbat placa,telecomanda,cine stie istoria lui eu asta recomand ,daca clientul asa la adus,sigur are telecomanda cu care a mers sau nu are telecomanda Edited April 5, 2023 by iuliantv Link to comment
cornel1962 Posted April 5, 2023 Author Share Posted April 5, 2023 Nu l- am întrebat prea multe despre tv, m-a rugat sa notez nr.de telefon și a rămas să ne auzim, dar cred că mi-a dat nr.-ul greșit. Eu cred că are telecomanda, deoarece am înțeles că-l folosea pe YouTube. Aștept să vina după el !!! Link to comment
cornel1962 Posted April 6, 2023 Author Share Posted April 6, 2023 ...revin cu rugămintea dacă are cineva un cod longer, mfy pentru acest tv. Acum l-am verificat cu o telecomanda de Wellington, dar am rezolvat tv-ul și v-am trebui sa o dau clientului cu televizorul. Eu nu am găsit nimic care să funcționeze. Mulțumesc ! Link to comment
Florinel TV Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Pune acest txt pe Longer si va merge JVC LT-32VH52M.txt Link to comment
iuliantv Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 mfy 1048 mfy 1622 Acum 30 minute, Florinel TV a spus: Pune acest txt pe Longer si va merge JVC LT-32VH52M.txt 1 kB · 1 descărcare nu cred de ce? pentru ca merge cu una de welighton Link to comment
Florinel TV Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 1 oră în urmă, iuliantv a spus: mfy 1048 mfy 1622 nu cred de ce? pentru ca merge cu una de welighton Pentru ca este salvat de pe originala, trebe sa ma contrazici tot timpul Link to comment
iuliantv Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 (edited) Acum 8 minute, Florinel TV a spus: Pentru ca este salvat de pe originala, trebe sa ma contrazici tot timpul citeste topicul si poate intelegi,nu trebuie sa te superi ca te contrazic ,daca am dreptate omul a zis ca a testat o telecomanda de welighton cu care merge si am zis ca ,,nu cred,, nu ca nu merge sau singur nu merge Edited April 6, 2023 by iuliantv Link to comment
Recommended Posts