poplex22 Posted April 4 Share Posted April 4 va salut, ledul OKI adus din Spania functioneaza normal dar lasat in priza si inchis din telecomanda dupa 1-2 zile clipeste continu, daca este scos din priza si reintrodus dupa 2-3 min. totul revine la normal si ciclul se reia, dupa 1-2 zile iar clipeste continu si trebuie rescos din priza ! - cred ca are nevoie de update , iata configuratia tv-ului : placa de baza : 17mb60-3 sursa : 17pw04-1 ecran : LC260exn-(sc)(a1) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuliantv Posted April 4 Share Posted April 4 (edited) Acum 3 ore, poplex22 a spus: va salut, ledul OKI adus din Spania functioneaza normal dar lasat in priza si inchis din telecomanda dupa 1-2 zile clipeste continu, daca este scos din priza si reintrodus dupa 2-3 min. totul revine la normal si ciclul se reia, dupa 1-2 zile iar clipeste continu si trebuie rescos din priza ! - cred ca are nevoie de update , iata configuratia tv-ului : placa de baza : 17mb60-3 sursa : 17pw04-1 ecran : LC260exn-(sc)(a1) menu 7935 si dezactiveaza update in stby,sau auto update in stby search sau cum mai scrie pe acolo sau poate e chiar in meniul principal,sau dezactivare din meniul principal de update Edited April 4 by iuliantv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poplex22 Posted April 8 Author Share Posted April 8 nu am gasit ce spuneti dvs. nici in meniu nici in service, se intra in service si cu menu 4725 dar nu e nimic si cu menu 7935 dar tot nimic, de fapt sunt multe rubrici inactive, totusi software-ul este vechi din 2010 iar limba de fundal este Spaniola - va rog ajutati-ma cu un update general de soft pentru acest model de tv OKI sa nu mai am nici comunicarea de fond in Spaniola ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florinel TV Posted April 8 Share Posted April 8 Acum 2 ore, poplex22 a spus: nu am gasit ce spuneti dvs. nici in meniu nici in service, se intra in service si cu menu 4725 dar nu e nimic si cu menu 7935 dar tot nimic, de fapt sunt multe rubrici inactive, totusi software-ul este vechi din 2010 iar limba de fundal este Spaniola - va rog ajutati-ma cu un update general de soft pentru acest model de tv OKI sa nu mai am nici comunicarea de fond in Spaniola ! Ai mp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poplex22 Posted April 10 Author Share Posted April 10 toata stima, un soft pt resoftare generala are cineva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poplex22 Posted April 11 Author Share Posted April 11 iata poza cu mesajul in spaniola ce apare pe ecran : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts