Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme aplicatie hik-connect

ionutz2013

Recommended Posts

Am de ceva timp niste probleme cu hik-connect si anume: cand ma uit pe inregistrari si mereu se blocheaza ne mai putand da pe absolut niciun meniu, nici macar sa ies nu mai pot decat daca dau pe tasta de la android care imi permite sa inchid toate app. Face mereu asa doar cand dau pe redare. Pe live nu. Si mai are o problema si anume: am un videointerfon setat cand suna cineva de afara sa sune pe telefon cea ce nu o mai face cel putin de la ultimile update-uri a le lui hik-connect. Stie cineva ce ar putea avea? 

• 4 months later...
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• luk9900

1

• wally_gatter

1

• ionutz2013

1

Top Posters In This Topic

Aplicatia Hik-Connect are probleme dupa ultimile update.  Poti folosi  aplicatia EZVIZ face acelasi lucru. Trebue sa stergi contul de pe Hik-connect. Al poti sterge din DVR sau din telefon sau cu Sadp.

wally_gatter
Acum 7 ore, luk9900 a spus:

Aplicatia Hik-Connect are probleme dupa ultimile update.  Poti folosi  aplicatia EZVIZ face acelasi lucru. Trebue sa stergi contul de pe Hik-connect. Al poti sterge din DVR sau din telefon sau cu Sadp.

Astea te-ar ajuta. Sau poti descarca iVMS ca aplicatie.