iclub Posted March 30 Share Posted March 30 Buna ziua , stie cineva daca Kit-ul IRS2092 facut, daca nu ma insel ,cu TDA8954TH poate sa functioneze alimentat cu +/- 25V? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shambala Posted March 30 Share Posted March 30 TDA8954TH - The amplifier operates over a wide supply voltage range from ±12.5 V to ±42.5 V and features low quiescent current consumption. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iclub Posted March 30 Author Share Posted March 30 Imi cer scuze ,am incurcat lucrurile , e vorba de kit-ul chinezesc echipat cu circuitul IRS2092 cu care as vrea sa un amplificator cu TDA8954TH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic11 Posted March 30 Share Posted March 30 Acum 28 minute, iclub a spus: Imi cer scuze ,am incurcat lucrurile , e vorba de kit-ul chinezesc echipat cu circuitul IRS2092 cu care as vrea sa un amplificator cu TDA8954TH. sunt dua lucruri diferite irs2092 este driver class d amp tda 8954 este final audio de sine stătător cass d Nu poti sa le combini !!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deo Posted March 30 Share Posted March 30 La irs2092 trebuie si o tensiune de 12 volti fata de minus,depinde de cum e facuta schema amplificatorului,la tda nu trebuie aceasta tensiune separata.La 25 de volti s-ar putea sa trebuiasca sa modificati ceva rezistente,ceea ce e mai complicat.Dar cred ca puteti gasi modul cu tda gata facut si este stereo pe cand modulul cu irs este mono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iclub Posted March 30 Author Share Posted March 30 Aplicatia e o boxa activa cu TDA7294 pentru inalte (care e OK) si TDA8954TH pentru difuzorul de joase. Cum partea cu 8954 e moarta , m-am gandit sa o inlocuiesc cu un KIT. Alimentarea e la +/- 25V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deo Posted March 30 Share Posted March 30 Tda-ul este legat in punte,deci chiar daca gasiti un modul stereo pentru inlocuire se poate lega in punte. BTL 1 × 420 W, RL = 8 Ω (VDD = 41 V; VSS = −41 V)-extras din datasheet-ul tda-ului.Cu irs-ul veti obtine o putere foarte mica deorece este in semipunte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwh548 Posted March 30 Share Posted March 30 Postati un anunt de cumparare poate are cineva un NOS sau unul recuperat. Daca nu ma insel era folosit si in domeniul auto (si CD-player-rele auto vechi se vand pe preturi simbolice acum). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted March 30 Share Posted March 30 Din cate scule auto am avut pe mana n`am vazut integratu asta sa fie in vreuna.E complicat cu el ca nu se mai produce deci atentie mare la bombe chinezesti.L`am vazut intr`o combina muzicala Philips https://ro.farnell.com/c/semiconductors-ics/amplifiers-comparators/audio-amplifiers?st=tda8954&showResults=true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwh548 Posted March 30 Share Posted March 30 Posibil. Retin ca acum vreo 10 ani a fost nevoie de schimbat finalul la Panasonicul de pe masina si era ceva TDA, nu stiu de ce imi ramasese in memorie ca era din seria 8000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Dog Posted April 4 Share Posted April 4 (edited) La 30.03.2023 la 17:25, iclub a spus: Aplicatia e o boxa activa cu TDA7294 pentru inalte (care e OK) si TDA8954TH pentru difuzorul de joase. Cum partea cu 8954 e moarta , m-am gandit sa o inlocuiesc cu un KIT. Alimentarea e la +/- 25V. Am reparat si eu de curand o boxa ativa cu configuratia asta ( ceva de la behringer) La mine a fost un defect simplu nu a fost nevoie de interventie serioasa dar ce am observat este ca acel cip pe partea de bass este o alegere foarte proasta mai ales ca difuzorul era pe 8 ohmi ! Pt bass eu as folosi tot tda7294 , doua bucati puse in punte mai ales ca alimentarea este de doar 2x25Vcc Edited April 4 by Dj_Dog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iclub Posted April 5 Author Share Posted April 5 Si eu m-am gandit la aceeasi configuratie cu doua TDA7294 in punte. Am si eu un Behringer cu un canal mort dar inca nu m-am ocupat de el. Al dumneavoastra ce problema a avut? Poate am si eu noroc sa fie ceva mai simplu decat ci-ul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modoran Posted April 5 Share Posted April 5 (edited) Un TDA8954TH in China e 100 lei cu tot cu transport, merita efortul sa inlocuiesti cu ceva kit cu TDA7294 in punte ? Numai un TDA7294 costa vreo 50 lei doar integratul original sau chinezesc cu tot cu pcb, dar trebuie 2 bucati si tot atat costa. Cred ca trebuie montat si radiator la tda7294 alea, unul mare, nu gluma, care costa si ala. NIci sursa s-ar putea sa nu duca final in clasa AB cu pierderile de rigoare Edited April 5 by modoran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Dog Posted April 5 Share Posted April 5 Acum 4 ore, iclub a spus: Poate am si eu noroc sa fie ceva mai simplu decat ci-ul. La mine au fost 2 trz mici pe partea de intrare in scurt , erau in apropierea ic-ului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts