szocs alexandru Posted March 26 Share Posted March 26 Buna ziua.Varog sa -mi spuneti ce camera marsariel de montat in sigla Renault este compatibila cu CLIO 4 din 2016 cu Medianav Evolution, soft 9.1.3 Am tot citit despre o camera cu cod 284427774R insa nu stiu daca este compatibila,care de fapt s-a vindut.Va rog daca puteti sa-mi spuneti de unde as putea achizitiona o camera de montat in sigla cu cablajul aferent(KIT).cU Cu stima Szocs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fratello Posted March 26 Share Posted March 26 Posteaza pe forumurile de profil : daciaclub.ro, reno.ro. Cauta acolo userul Torquemada ; probabil trebuie activata si din soft camera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted March 26 Share Posted March 26 Asta s-a vândut ? https://www.pieseauto.ro/camera-marsarier/renault/clio-iv/camera-marsarier-cu-stema-originala-renault-clio-2007845641.html?ssk=05de634986929ee5fec1691773cb4678 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocs alexandru Posted March 26 Author Share Posted March 26 Multumesc pentru ajutor , dar vinzatorul spune ca s-a vindut .Optam pentru camera de montat in sigla, ,mai astept . Colegul ara dreptate , voi incerca si prin forumul reno/dacia Cu stima Szocs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts