gogoo Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Deci..Am avut niste cablaje,pe care le-am spalat,le-am uscat si pe urma le-am lasat pe chiuveta in baie(cca 5 min).Cand m-am dus sa le iau erau rosii rosii ca si cum le-as fi copt.De la ce sa fie?Sa fie oare din cauza ca am neon in baie ? Link to comment
yo9hrb Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 O fi oxidat cuprul. Cu ce le-ai spalat? Link to comment
gogoo Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 Cu acelasi sapun si aceasi apa cu care am spalat celelalte zeci de cablaje de pana acum. Link to comment
edy_wheazel Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Daca erau ude s-a oxidat cuprul. Daca nu, sunt de proasta calitate. Neonul nu le influenteaza decat daca sunt foto. Link to comment
gogoo Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 Probabil...Am dat 30 de mii pe o placa de 20 x20.Si in alte parti era vreo 70 de mii. Link to comment
Adrian Luben Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 ai grija cu alea ieftine, eu m-am lecuit mai demult, le-am folosit la ceva sistem care lucra afara si la -15 grade s-au produs fisuri la traseele subtiri si rezultatul il stie toata lumea Link to comment
Recommended Posts