nelutu Posted August 16 Share Posted August 16 La 16.03.2023 la 21:49, iora a spus: Detin LiitoKala lii-600 si rezistenta interna calculata software are o toleranta foarte mare, nu ma pot baza decat ca fapt divers. Nu e un etalon , precizia lasa foarte mult de dorit. In rest e foarte ok la incarcat (rapid) acumulatori LI-ion si nu numai. Si eu mi-am luat un Lii-600,dar sunt dezamagit dupa ce am facut niste teste cu el.Am pus 4 baterii de doua tipuri ,am setat ,,Discharge",dupa nici un minut ,semnalul sonor la ,,CH1" ,operatie ,,END",tensiune 0.80v,apoi am pus testerele de la multimetru si acesta imi indica 1.35v pe baterie.Cica masoara si rezistenta interna,culmea,toate 4 baterii au 116mohmi Link to comment
Stefan Posted August 16 Share Posted August 16 Refaceți testul de descărcare dar țineți aparatul în paralel cu acumulatorul de la începutul descărcării nu după ce aceasta s-a finalizat. Într-adevăr rezistența internă nu are cum să fie identică la toți cei patru acumulatori. Link to comment
iora Posted August 16 Share Posted August 16 Ceva nu functioneaza corect la exemplarul dvs. Eu sunt multumit de el, incarc saptamanal acumulatori Link to comment
nelutu Posted August 17 Share Posted August 17 Acum 11 ore, iora a spus: Ceva nu functioneaza corect la exemplarul dvs. Eu sunt multumit de el, incarc saptamanal acumulatori Buna,asa cred si eu,dar de descarcat acumulatori ati incercat cu exemplarul dvs.? Am procedat si cum a zis domnul Stefan,am tinut testerele pe acumulator si apoi am setat ,,Discharge",dar tot asa ,scade tensiunea brusc la 1.02-1.05,dupa care urca tensiunea la 1.44,iar la scurt timp bipaie si se aprinde ledul verde,apare operatie ,,END".posibil sa aiba ceva aparatul meu.Am un opus BT C3100, acesta dupa ce am facut niste teste,functioneaza conform descrierii. Chiar am revigorat cu el niste acumulatori mai vechi ,aplicand functia,,Discharge Refresh" ,dupa doua ,trei sesiuni,capacitatea lor ajuns aproape de valoarea scrisa pe ei Link to comment
iora Posted August 17 Share Posted August 17 Da, am testat recent niste acumulatori de la un gimbal si capacitatea rezultata se apropia de cea marcata pe ei 2800mA . Mai curat din cand in cand contactele . Link to comment
Recommended Posts