Nasie R Posted March 15 Share Posted March 15 Bună ziua! Ma confrunt cu următoarea situație: am săpat țeavă de un țol jumate pentru hidrofor - adâncime de 20 m (am dat de apa pe la 14m) si nu găsesc hidrofor fără ejector care sa îmi tragă apa de la aceasta adâncime. Meșterul meu mi a recomandat un hidrofor de 9 m adâncime - s-a dovedit a fi complet ineficient. Având în vedere ca ejector ul nu întra pe țeavă, ce alternativa îmi recomandați? Mulțumesc pentru orice ajutor și idee! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted March 15 Share Posted March 15 Peste 10m adîncime nu se poate trage apă cu hidrofoare fără tub Venturi (ejector).Alternativa ar fi o pompă îngustă multietaj de calitate, ceva italian.A cumpărat un coleg recent din Leroy una pe la 1000 Lei, tot aceeaşi problemă o avea.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasie R Posted Wednesday at 07:33 PM Author Share Posted Wednesday at 07:33 PM Mulțumesc mult pentru răspuns! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts