Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sertare stocare componente

Recommended Posts

Salut!

Ma tot uit pe net de ceva timp si nu gasesc de unde as putea cumpara acele cutiute tip sertar in care se pot tine componente electronice. Mai sunt firme care fac asa ceva sau pot fi comandate de undeva? Cand esti incepator aduni componente din dezmembrari in tot felul de cutii dar te iau dracii pana gasesti ceva ce crezi ca ai.

Multumesc anticipat pentru ajutor.

• Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

456r.jpg

Au fost in noiembrie la lidl cu 55 lei , la vremea respectiva anuntasem intr-un post ca se gasesc . Probabil o sa mai aduca . Ce pot spune e ca nu sunt prea calitative , 55 lei e un pret ok , dar fix dublu , adica 110 lei clar nu merita

Acum 2 ore, George a spus:

@PavelR asta e acelasi cu cel din Lidl? Mi se pare ok, sertarul de jos ma deranjeaza ca as fi preferat sa fie mai multe sertare mici. O sa ma uit in Lidl dar slabe sanse sa mai aduca. Oricum, e schema sa iei la 55 Lei si sa vinzi la 110 din lipsa de optiuni in piata...cei ca mine vor cumpara oricum mai devreme sau mai tarziu :scarpin

Acum 1 oră, Ionut A. a spus:

Oricum, e schema sa iei la 55 Lei si sa vinzi la 110 din lipsa de optiuni in piata...cei ca mine vor cumpara oricum mai devreme sau mai tarziu :scarpin

Oho și câte alte opțiuni sunt... bani să ai.

https://www.google.com/search?q=organizator

Asta chiar are un preț decent

https://www.hornbach.ro/p/cutie-metalica-depozitare-organizare-320x140x470-mm-37-casete/962425

https://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/organizator-sertare-p-3866

Acum 2 ore, Stefan a spus:

Am cautat toata noaptea si nu am dat de ele. Ambele imi plac si acu sunt in dilema. Cel de la Hornbach e mai scump dar are rama metalica si posibilitatea de prindere pe perete + ca are separatoare ptr sertare ca accesorii ceea ce bifeaza 2 chestii ce mi le doream iar cel de la Mivarom imi place ca e modular si poti cumpara mai multe si le poti "lega" intre ele iar pretul e extraordinar de bun/numar sertare. Multumesc foarte mult pentru link-uri, acu depinde de mine.

Cu respect! :aplauze

@Ionut A. la mivarom este o comanda minimă, verifica ce scrie cu roșu pe banda galbenă și nu te entuziasma până nu ai confirmarea de livrare, uneori nu sunt pe stoc chiar daca pe site scrie altceva. Compară și dimensiunile/calitate/preț/costuri livrate 

.. și nu te limita doar la căutările mele.

Am și eu un organizator mic de la mivarom dar nu îl folosesc fix din cauza prinderii, adică nu e prins de nimic și am pățit să dau peste el răsturnând aproape toate sertarele.

Cel de la hornbach e mai de calitate, l-am vazut in magazin.

Eu am cateva de la lidl , cum sunt cele din posturile de mai sus, pentru rezistente si sunt ok, dar plasticul e destul de firav pe ele.

Mda...alea de la Mivarom nu sunt pe stoc si m-am uitat la ei pe oferta, exact ceea ce imi place de la ei din oferta nu sunt pe stoc. Mai caut un pic pana ma decid pentru varianta Hornbach. :26