cipriyan123 Posted March 9 Share Posted March 9 Salutare. De unde as putea cumpăra un set de imbusuri torx,cu mâner de plastic tip T,ceva mai bune?( fara yato,goldtools și alte panarame). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-a2 Posted March 9 Share Posted March 9 Poate Beta ,cu multi ani in urma faceau scule bune,parerea mea.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djvas Posted March 9 Share Posted March 9 Ia Wera si nu o sa regreti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic11 Posted March 9 Share Posted March 9 La Hornbach au wiha, foarte rezistente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipriyan123 Posted March 9 Author Share Posted March 9 Acum 36 minute, djvas a spus: Ia Wera si nu o sa regreti Ai mare dreptate,am un set de șurubelnițe de la ei...impecabile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbulescuorlando Posted March 9 Share Posted March 9 Cei de la Felo au scule bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRANCA Posted March 9 Share Posted March 9 Unior sunt iarăşi de calitate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doru3160 Posted Saturday at 08:29 AM Share Posted Saturday at 08:29 AM La 09.03.2023 la 20:18, cipriyan123 a spus: ( fara yato,goldtools și alte panarame). Yato o vreme se bucurau de apreciere pe piața de scule. Am și eu câte ceva de la ei, și nu m-au dezamăgit. Poți dezvolta puțin pe tema panaramelor? Eu ce am folosit de la yato a fost și este ok. Poate mai nou s-au dat cu lumea și fac și ei panarame. Am cumpărat recent scule, niște tubulare, și vad ca n-au pocnit la prima utilizare, nici nu s-au decalibrat. Mulțumesc pt eventuale lămuriri, ca să știu de ce sa ma feresc pe viitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovidanie Posted Saturday at 08:40 AM Share Posted Saturday at 08:40 AM Poti incerca si la Husqvarna si la Stihl, vei gasi doar trei-patru marimi, dar calitatea este multumitoare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipriyan123 Posted Saturday at 12:52 PM Author Share Posted Saturday at 12:52 PM Acum 4 ore, doru3160 a spus: Yato o vreme se bucurau de apreciere pe piața de scule. Am și eu câte ceva de la ei, și nu m-au dezamăgit. Poți dezvolta puțin pe tema panaramelor? Eu ce am folosit de la yato a fost și este ok. Poate mai nou s-au dat cu lumea și fac și ei panarame. Am cumpărat recent scule, niște tubulare, și vad ca n-au pocnit la prima utilizare, nici nu s-au decalibrat. Mulțumesc pt eventuale lămuriri, ca să știu de ce sa ma feresc pe viitor. Eu am avut de la ei o trusă de imbusuri și când am avut nevoie sa desfac un șurub mai înțepenit( șurub de fier infiletat în carcasa de aluminiu)s.au rotunjit colturile....bine,am pus și un capăt de țeavă pe imbus. Acum am rezolvat problema,am imbusuri serioase,cu care rezolv și probleme mai dificile. Torxurile Wiha sunt abia primite,nu au fost încă puse la munca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doru3160 Posted Saturday at 01:01 PM Share Posted Saturday at 01:01 PM Acum 1 minut, cipriyan123 a spus: ...bine,am pus și un capăt de țeavă pe imbus. La glume din astea, cam orice marca transpira. Daca tinea imbusul, se rupea capul surubului. E o vorba, ori se rupe hamul, ori moare calul. Eu am avut de curand o experienta urata cu un surub incapatanat. Era un M12 cu cap de 15mm, hexagonal, infiletat in 2006. Pana nu i-am dat cu impact, nici nu a vrut sa miște, si am avut si chei si antrenoare sanatoase. Fezandat inainte cu wd40, flacără, vibratii... nimic nu l-a impresionat. Da, pana la proba contrarie, adica primul rateu, eu mai merg pe yato. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djvas Posted Saturday at 07:19 PM Share Posted Saturday at 07:19 PM Eu am asha ceva si le recomand. Sunt cele mai bune imbusuri pe care le am avut vreodata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doru3160 Posted Sunday at 09:50 AM Share Posted Sunday at 09:50 AM Eu n-am incercat prea multe. De cca 10 ani folosesc asa ceva. Nu am simtit nevoia sa le schimb cu ceva mai bun. Au facut fata la toate situatiile cu care m-am confruntat. Le port in masina, dar cand am nevoie, le mai folosesc si extra. La ford, fara stelate nu poti rezista, nici un bec de far nu poti schimba. Prima data când se rupe sau rotunjește unul, schimb brandul. Deocamdată, au făcut față. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djvas Posted Sunday at 05:16 PM Share Posted Sunday at 05:16 PM Eu am avut probleme doar la cele mici, adica max 2mm. Folosesc atat metric cat si imperial... Iar astea is greu de gasit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion_Bumbu Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313&_nkw=bonhus&_sacat=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts