Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa 17mb110p nu simte nici-o telecomanda !


Recommended Posts

va salut, am un tv Hitachi  32HB4T61-Z echipat cu placa 17mb110p ,sursa 17ips62, ecran : VES315WNDS-2D-N14

se comporta astfel : - porneste dupa ce clipeste de citeva ori, ca orice Vestel, apare logoul si trece pe un program memorat anterior si acolo ramane, nu simte telecomanda si nici-o alta, receptorul e ok. am pus altul si la fel face, singura comanda pe care o simte este din contactul manual de pe placa ( cel cu 3 pozitii )

- va rog ajutati-ma sa rezolv problema, va multumesc !

Link to comment
  • Replies 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aţi verificat ce am scris mai sus ? Dacă la procesor ajunge semnalul de la receptorul IR şi telecomanda nu e recunoscută, poate fi telecomanda defectă (rezonator spart sau deteriorat) ori softul tv alterat, în acel caz se rescrie dumpul EEPROM sau ce o avea..

Link to comment

În titlu scrii ,,nu simte nico telecomandă,, iar acum scrii că le simte pe toate....dacă a ,,simţi,, înseamnă că clipeşte ledul la apăsarea butonului oricărei telecomenzi, verifică totuşi cu o telecomandă originală testată.Sau rescrie softul memoriei...dar asta nu se face cu stick ci cu programatorul.

Link to comment

cind actionez manual comutatorul de pe placa : - regleaza sonorul ok min-max., baleiaza programele sus-jos deci toate bune doar ca din telecomanda nimic si cu alta telecomanda universala ce cauta automat codul tvului nu face nimic !

 

- am uitat sa va spun, poate un aspect semnificativ, personal n-am mai intilnit, in momentul imediat de dupa ce apare logoul de pornire pentru o fractiune de secunda apare in coltul din stinga sus un cerc mic rosu parca ar fi barat cercul, nu am timp sa vad suficient,dar parca seamana cu cercul barat ce indica = accesul interzis= la circulatie auto !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines