Vladut1998 Posted March 7 Share Posted March 7 Buna seara am cumparat un amplificator xti4002 , pentru a amplifica doi basi dynacord fx20 si 2 topuri fx12 Ma poate ajuta cineva va rog cu setari ale dsp-ului din amplificator pentru a scoate din basi doar frecvente de bas si Setari pentru topuri ? multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjLeco2021 Posted March 7 Share Posted March 7 Intra in meniu si vezi ca este posibil sa aiba deja preseturi pe acolo. De preferat sa intri pe site la Harman si sa downlodezi Crown Architect sau ceva de gen parca se numea softul. Merge pe orice PC/Laptop, conectat cu ampliful pe port USB. https://audioarchitect.harmanpro.com/en-US/softwares/hiqnet-audio-architect-v2-50-0-windows-7-sp1-8-1-10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladut1998 Posted March 7 Author Share Posted March 7 Salut ! Multumesc de raspuns ! Am descrcat programul , doar ca nu e deloc intuitiv , practic nu stiu sa umblu la reglaje cat despre preseturile de fabrica , sunt 5 la numar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjLeco2021 Posted March 7 Share Posted March 7 Sint pe categorii, va trebui sa cauti prin ele, sa te obisnuiesti cu softul, am avut prin 2008, 2 buc XTI4000, mai departe n-am cum sa te ajut. Cauta tutoriale pe google, n-ai cum sa nu te descurci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladut1998 Posted March 7 Author Share Posted March 7 Multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts