Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar casete audio sigilate , CrO2 si Metal 90, mecanica Akai Gx-F31 .Casete calibrare

iora

Recommended Posts

Sunt interesat sa cumpar casete de 90 minute CrO2 si Metal sigilate . De asemenea caut o parte mecanica de la un deck Akai Gx-F31 in special partea de incarcare a casetei. Daca  cineva detine un deck calibrat si un generator de precizie cat de cat ok (detin un rigol 811 upgradat la 992 dar nici un deck intact) , as avea nevoie de o caseta inregistrata cu semnale de calibrare azimuth, wow and flutter 3150hz , dolby b+c 3dB. 1Khz si 10Kz 0dB. Multumesc

Edited by iora
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Multumesc mult pentru amabilitate, da sunt perfecte , insa as dori sa ma pot si revansa pentru acest lucru. Casetele de service au preturi prohibitive si nu justifica investitia pentru un amator. Daca considerati ca va puteti lipsi cateva zile de ele va trimit adresa mea si v-as ruga sa imi dati datele unde sa va trimit contravaloarea expedierii prin curier sau cum considerati. O seara frumoasa

• 2 weeks later...

Multumesc in mod special  userului bogdyyyy pentru casetele de test Panasonic  imprumutate cu foarte multa amabilitate , cu ajutorul carora am reusit sa recalibrez conform manualului de service ,2 deck-uri vintage Akai Gx-F 31 cumparate din tara , vandute cu asigurari ferme ca au fost calibrate bineinteles "profesionist" ,din pacate  reglate "dupa ureche" . Foarte multumit de rezultatele  obtinute la redare si inregistrare dupa reconditionarea prin slefuirea fina manuala cu ajutorul  foliilor aluminizate , 9 - 0,3 microni , a capurilor combinate de ferita Akai Gx Rec/Play  matuite de-a lungul celor 40 de ani de utlizare . Caut inca  sa cumpar casete sigilate crom sau metal.

Edited by iora
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines