iora Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 (edited) Sunt interesat sa cumpar casete de 90 minute CrO2 si Metal sigilate . De asemenea caut o parte mecanica de la un deck Akai Gx-F31 in special partea de incarcare a casetei. Daca cineva detine un deck calibrat si un generator de precizie cat de cat ok (detin un rigol 811 upgradat la 992 dar nici un deck intact) , as avea nevoie de o caseta inregistrata cu semnale de calibrare azimuth, wow and flutter 3150hz , dolby b+c 3dB. 1Khz si 10Kz 0dB. Multumesc Edited February 28, 2023 by iora Link to comment
iora Posted March 1, 2023 Author Share Posted March 1, 2023 Anunt valabil! Sunt deschis la colaborari sau variante. Link to comment
bogdyyyy Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Daca nu gasesti de cumparat casete de test , pot sa te ajut cu un imprumut https://imgur.com/a/yxi6g8h Link to comment
iora Posted March 1, 2023 Author Share Posted March 1, 2023 Multumesc mult pentru amabilitate, da sunt perfecte , insa as dori sa ma pot si revansa pentru acest lucru. Casetele de service au preturi prohibitive si nu justifica investitia pentru un amator. Daca considerati ca va puteti lipsi cateva zile de ele va trimit adresa mea si v-as ruga sa imi dati datele unde sa va trimit contravaloarea expedierii prin curier sau cum considerati. O seara frumoasa Link to comment
bogdyyyy Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Vb pe privat maine nu sunt in localitate incerc sa trimit vineri cu posta Link to comment
iora Posted March 14, 2023 Author Share Posted March 14, 2023 (edited) Multumesc in mod special userului bogdyyyy pentru casetele de test Panasonic imprumutate cu foarte multa amabilitate , cu ajutorul carora am reusit sa recalibrez conform manualului de service ,2 deck-uri vintage Akai Gx-F 31 cumparate din tara , vandute cu asigurari ferme ca au fost calibrate bineinteles "profesionist" ,din pacate reglate "dupa ureche" . Foarte multumit de rezultatele obtinute la redare si inregistrare dupa reconditionarea prin slefuirea fina manuala cu ajutorul foliilor aluminizate , 9 - 0,3 microni , a capurilor combinate de ferita Akai Gx Rec/Play matuite de-a lungul celor 40 de ani de utlizare . Caut inca sa cumpar casete sigilate crom sau metal. Edited March 14, 2023 by iora Link to comment
iora Posted March 16, 2023 Author Share Posted March 16, 2023 Am rezolvat! Multumesc, se poate sterge. Link to comment
Recommended Posts