Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lcd hitachi


Recommended Posts

model:32H6C02

mb:17MB62-1 

display :LC320WXN SC B1

 

Când îl bag în priza,ledul este rosu,încerc sa- l pornesc din telecomanda, ledul se aprinde rosu-albastru de cateva ori,apoi rămâne pe rosu.

A mai intalnit cineva defectul?

Poate fi din soft?

Mulțumesc anticipat.

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

teoretic pare ca nu duice sursa,sau un consum marit undeva,un scurt,sa decuplat alimentarea t.con,alimentarea invertor?

acum am vazut ca e ,,lcd,, si nu ,,led,, acolo cred ca e bubå de sursa,defect posibil,condesatori,diode in scurt sau cel mai probabil ,,carnatul de rezistente,, din + condesatorului cel mare din primar,ceva rezistente inseriate de cateva sute de kohmi

unii le dau jos curata cablajul si le pun la loc,eu am pus rezistente normale

deobicei cei 24v pentru invertor sant undeva la 22v cand buba e e carnatul rezistente,

trebuie verificat si invertorul,se mai umfla condesatorii pe invertor

https://filetransfer.io/data-package/XfUj6sSf#link

Edited by iuliantv
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines