Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Două... Selecte!


Recommended Posts

https://postimg.cc/3WRDnTWT

https://postimg.cc/SYJ2sWHs

https://postimg.cc/t7MncMVV

https://postimg.cc/2VLLN749

https://postimg.cc/CBMfyyNb

Radiouri de existenta cărora nu știam; rămân surprins de calitatea recepției(poate și că nu a fost umblat in nicio bobina), sunet puternic, cu distorsiuni acceptabile la volum maxim. Nu necesita niciunul antena exterioara, doar antena de ferita. Difuzoare eliptice, originale, neroase de soricei. 

La Select t68, unul dintre finali(eft125) avea colectorul rupt de lângă pălărie, iar celălalt era ars; i-am înlocuit cu ac180 cu radiatoare. Am schimbat toți condensatorii electrolitici, curățat, gresat potențiometrii, și un puf de spray contact in tastatura.  

Radiourile nu pot spune că au fost recondiționate pentru colecție, proprietarii sunt fani Antena satelor, și aparatele astea le satisface această dorință. Aici la noi acest post se recepționează bine pe ul la 153khz. 

 

Edited by Budreala Radu
Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Așa cum Nordic a plecat de la șasiul/schema de Mamaia, portabil, tot asa Select are la baza radioul Albatros. Și cine a folosit știe ca Albatros a excelat la sensibilitate, doar ca ambele aparate au suferit de aceeași boala. Selectorul de game se defecta primul când era vorba de depanare. Și staționarele au același selector, chiar dacă la exterior arata altfel la Select. Nu ma refer la S 722. Cu ala e alta discuție.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines