Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony lbt xb 800 av (mici interventii)


Recommended Posts

Salutare! Acum câteva luni am reușit sa intru în posesia acestui model pe care l-am vânat cam 10 ani pe site-urile românești (în stare buna și la un pret decent).  

Are câteva mici probleme, prima ar fi joystik-ul de la egalizator, are momente când merge bine, dar de obicei face alta funcție, apăs în jos el se mișcă la dreapta sau la stânga (se vede pe display miscarea). Nu afecteaza funcționarea generala  doar ca nu pot selecta anumite frecvente cum vreau eu, trebuie sa aleg din cele 12 setări din fabrica. Prin toamna am demontat-o pentru a reface lipiturile la partea de amplificare, am  curățat cu spray de contacte potențiometru de volum ( desfăcut capacul peste cursor). Tot atunci am încercat sa curățat și acest joystick dar fără sa-l demontez de teama ca nu reușesc sa-l pun la loc.

Se poate demonta în parti componente, curăța și monta la loc acest tip de joystick? Are cam 12x12mm. Mulțumesc în avans! 

https://i.postimg.cc/pTpyQ1NZ/20230210-111957.jpg

https://i.postimg.cc/RCj7pwZd/20221107-195408.jpg

https://i.postimg.cc/j2wPMSfL/Screenshot-20230210-121811-Gallery.jpg

Edited by marius75
Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Am umblat în seara asta la acel joystick, i-am dat o gaură mica pe una din laturi și pe acolo am băgat spray de contacte. Văd că acum se comporta normal, pot selecta/ regla frecvențele. Am salvat doua setări și mâine vad dacă le reține în memorie, n-am văzut sa aibă vreun supercapacitor și dacă trebuie ținută mereu în priza (stand by) sa nu piardă setările, e cam inutilă toată treaba.

https://i.postimg.cc/9fNVsX16/20230212-201538.jpg

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines