Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE40H5203AW


Postări Recomandate

Salutare, tv-ul din titlu desi e cam vechi, se încăpățânează sa meargă. Recent am dat de o problemă pe care nu stiu cum sa o rezolv. Banuiesc ceva din setari, dar nu i-am dat de capăt. Pe scurt, la filmele de pe netflix, nu am optiune de subtitrare in română. Tara unde functioneaza tv-ul a fost setată din configurare, România, si chiar Ungaria am setat de proba, dar la optiuni de subtitrare tot nu apare limba română. Precizez ca doar pe smart am problema asta. Pe tv este setata limba romana pt subtitrare  si e ok. Pe telefon sau laptop am optiunea de limba română la filmele de pe netflix. Doar pe tv nu. 

IMG-20230207-155847-edit-207982556429825

 

Poate s-a mai lovit cineva de problema asta. Parca nu as lua un tv box daca tv-ul este smart. Nu stiu daca nu e cumva din cauza variantei de android cam veche. Tv-ul este pe piață din 2014. Nu mai rețin cand l-am cumparat eu, dar tot cam pe acolo trebuie sa fie. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

xiaomi mi tv stick 4k 200-300lei ceva simplu

sant si unele playere ce fac mult mai multe daca santeti amator 

am scris multe,dar cand sa dau postare ,a spus ca topicul nu exista si sa sters tot,nu mai am rabdare sa scriu din nou ,ma dor ochii

,in concluzie 

tv.ul e vechi nu mai face fata cerintelor,la unii nu mai merge netflixul cu subtitrare,deoarece a trebuit sa seteza alta tarå,descarcarea aplicatiei ca tarå romånia nu permitea

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Soluții alternative știu ca exista. Ma gândeam ca poate fi setat TV-ul. Dacă varianta de android nu permite subtitrare în limba română, asta e. Pana acum nu am folosit funcția asta, nu am avut nevoie. 

A fost postat topicul de doua ori. Când am observat am șters o postare din doua, și probabil ai scris în cel șters. Oricum, am înțeles ca nu e din setări și mulțumesc pt răspuns. Bănuiam ca asta e cauza, dar speram sa nu fie... :rade:

Un TV box care sa aibă și disney+ în afara de netflix, care ar fi mai ok? Pt ca de fapt de la asta a plecat problema. Când vin nepoatele vor disney+ cu desene animate. Și dacă tot iau ceva, măcar sa aibă mai multe aplicații.  Stick-ul ala e ok, sau e mai ok un TV box? 

Link spre comentariu

Poti incerca asta

https://ironsocket.com/setup/help/samsung-smart-tv-region-switch-guide

https://support.unlocator.com/article/196-how-to-change-region-on-a-h-series-samsung-smart-tv

 

Stiu ca mergea asa ceva dar am intalnit si care aveau deja Netflix instalat din start si nu aveam optiune de un-install doar disable si la alea nu a mers  (cea instalata,chiar daca alegeam sa instalez din lista tot aplicatie veche din 2016 era)

Link spre comentariu

Mulțumesc pt sugestii. O sa încerc din dorința de a nu investi mare lucru pt un TV care la vârsta la care se alfa poate pocni iremediabil, sau costisitor de reparat, în orice moment. Și atunci o achiziție noua va fi cu funcție smart deja instalata, deci un TV box ar fi inutil din acel moment. Am mai încercat un cablu adaptor de la usb c la hdmi. Pot viziona filmele, si in general tot ce e pe ecranul telefonului, dar nu apare subtitrarea. Probabil apare doar în telefon si nu este transmisa peste semnalul video din cablu. E bun pt vizionat poze si clipuri de pe telefon, pe ecran mare. Nu consum funcția smart decât rar, și atunci as fi acceptat compromisul asta, cu telefonul. Un cablu e pana în 100 lei, și de proba l-am împrumutat de la un coleg. Merge foarte bine, dar apare inconvenientul asta cu subtitrarea... din nou subtitrarea. Singura varianta care a fost ok, a fost redarea de pe laptop. Si stau sa cantaresc daca raman la asta sau mai dau 3...400 lei pe un tv box, pt ca ce e la 150 lei sunt petarde si risc nici cu alea sa nu fac mare lucru. 

PS-uitandu-ma acum in specificatii la cateva produse cu acest scop, am vazut ca au hbo go, care nu mai există ci e hbo max, si nu au disney+. Se pot instala sau reinstala aplicatiile actualizate, sau cu ce vine de la mama lui, aia e? Poate pare prosteasca intrebarea, dar vine din faptul ca nu m-am confruntat cu tematica asta si e mai bine sa intreb inainte de cumparare decat dupa.  La tv ul meu nu am optiuni de instalare aplicatii, sau cel putin nu stiu eu de asa ceva. Iar cu ce a venit gata instalat e subtirel, cateva aplicatii, nu mai mult de 2...3 intre care netflix si youtube. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări