DanyC Posted February 8 Share Posted February 8 Salut, Mester amator, am incercat sa-mi fac urmatorul circuit in pod: Intrerupatorul isi face treaba, pot aprinde / stinge proiectorul led. Dar in momentul in care pun ceva in priza si proiectorul e aprins, imi sare siguranta , probabil se face scurt. Va rog sa-mi spuneti ce am gresit. Priza si led-ul sunt asa: Va multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted February 8 Share Posted February 8 Ai siguranţă diferenţială în tablou ? Nu cumva ai încurcat nulul cu împământarea la una din prize ? Încearcă să deconectezi împământarea de la proiector şi vezi dacă mai face la fel.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanyC Posted February 13 Author Share Posted February 13 Am sigurante diferentiale. Am verificat cablurile, nu pare sa fi incurcat impamantarea. Am schimbat proiectorul pentru ca am reusit sa-l ard. Problema a disparut, poate a avut proiectorul vreun defect de fabricatie. Multumesc de sugestie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts