KingOfDion Posted February 7 Share Posted February 7 Am un led LG FULL HD 80cm cu urmatoarea problema, ori prin cablu ori prin HDMI are o tenta albastruie pe imagine, albul nu este alb si este foarte deranjant si nici o culoare nu este la locul ei pentru ca sunt acoperite de acel albastru/mov. Am incercat toate resetarile dar in zadar. Am vazut pe forum aici ca s-ar putea sa fie de la benzile de leduri asa ca m-am uitat in spatele televizorului sa vad daca sunt albe. Am atasat o poza si cred ca se observa si in poza ca nu sunt deloc albe. Nu ma pricep sa il repar singur si cred ca asta e o problema tehnica. Model: LG 32LH530V anul 2016 Aparat: TV LED FULL HD LG 80cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted February 7 Share Posted February 7 Ai barete cu leduri cărora le-a căzut luminoforul şi acum luminează albastru...deci trebuie înlocuite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingOfDion Posted February 7 Author Share Posted February 7 Am inteles, este o procedura complicata? Bineinteles realizata de cineva care se pricepe. Iar ca si costuri, la ce pret m-ar duce, macar cu aproximatie sa stiu. Exista vreun centru/service ceva in Bucuresti sau sa caut pe cineva care se pricepe? Multumesc de raspuns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted February 8 Share Posted February 8 Sigur se găsește cineva prin tot Bucureștiul să schimbe niște barete. Ca și cost, probabil pe la 200 maxim 300 Lei... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingOfDion Posted February 8 Author Share Posted February 8 Am inteles, multumesc de ajutor. Voiam sa stiu la ce sa ma astept, sper sa nu fie si altceva grav ca in rest el functioneaza bine, nu a fost trantit sau scapat niciodata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts