Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de oxidant pentru racheta

tudoran

Recommended Posts

Am cautat peste si nu gasesc de unde sa cumpar un oxidant puternic.
M am gandit si la azotat de potasiu, dar nu sunt sigur daca ce am gasit este bun (https://depozituldeseminte.ro/product/krista-k-azotat-de-potasiu/?attribute_cantitate=1+kg&gclid=CjwKCAiAuOieBhAIEiwAgjCvciMXuHZpU8lNbNJgeotrd6r9xM1PnBEooLUBxZgBr-mJO7vRIddXKBoCc9gQAvD_BwE)

Ce alte chimicale mai pot folosi si de unde sa le cumpar (de preferat legal)?

PS: nu am o licienta de chimie

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• string

14

• sesebe

3

• Усилитель

3

• tudoran

3

Zahărul tos poate fi utilizat ca şi combustibil de rachetomodele, în combinaţie cu un catalizator potrivit (azotat de potasiu pur).Nu dau idei oricui, unii pot folosi astfel de informaţii pentru a face bombe...deşi pe net găseşti uşor cam orice.

Nu vei găsi însă uşor substanţe specifice fabricării de explozivi sau materiale pirotehnice.Dar se pot găsi totuşi în lucruri banale.

Ar fi mai uşor să cumperi rachete de la furnizorii de pirotehnice şi să recuperezi pulberea propulsoare.

Chiar şi fabricarea fulmicotonului e la îndemâna oricui are acces la acizi tari.

Azotat de potasiu este bun. Eu l-am folosit pe vremea lui Cească la rachetomodele. Si atunci era ingrasamant pt pomi fructiferi. 

Venea amestecat cu praf de carbune si sulf.... 

36 minutes ago, Усилитель said:

Venea amestecat cu praf de carbune si sulf.... 

:rade:

Merge și cu azotat de amoniu dacă nu ai acid azotic.

Glicerină mai găsești ...

16 hours ago, sesebe said:

Sistemul de ghidaj sa înțeleg ca-I rezolvat? Ce distanta se dorește pt zbor? Peste 5km?

Nu vreau chiar 5km dar sper ca reusesc macar peste 1km

Acum 15 ore, string a spus:

Nu e chiar așa usor de la 1Km. Trebuie trepied, corecție de compensare la vânt pe coordonatele țintei ...

In caz de razboi capeti experienta.........