Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare TTGO T8 V1.7

yo7but
 Share

Recommended Posts

• Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am incercat, nu merge. Mi se pare ceva ciudat : este un led albastru care pilpiie in continuu,  placa este "vazuta" de calculator, este noua, din pacate nu am alta sa o schimb. Am vrut sa cumpar un noua dar pe la magazinele din YO vad ca nu mai au. N-am decit sa mai astept poate se intimpla vreo minune...hi!

• 3 weeks later...

Va salut,

Revin cu aceasta problema, din pacate nu am revolvat-o. Intre timp am cumparat alta placa, am incercat toate propunerile trimise ( pentru care va multumesc), dar nu vrea. Atasez un fisier cu ultimele erori, cum spuneam nu ma prea pricep, poate cineva sa ma ajute ?

Multumesc.

erori.pdf

Eroarea "DRAM segment data does not fit" poate sa fie din cauza declararii in programul sursa
a unei variabile foarte mari.
Daca compilezi si faci upload la ceva simplu, este ok ?

void setup(){}
void loop(){}

Sau posibil intradevar sa nu incapa in tipul de ESP32 selectat.

Edited by antemir

La mine proiectul ala se compilează fără probleme, am ales plăcuța T7 v1.4 de la TTGO pentru ca nu aveam nimic  mai nou. @yo7but presupun ca pachetele pentru ESP32 le ai de aici https://dl.espressif.com/dl/package_esp32_index.json si ca in dosarul cu fișierul sursa .ino ai hederele .h si tot ce mai e pe acolo.

l.s: Se compilează si pentru "ESP32 Wrover Module". Nu prea am acum chef sa fac update la Arduino: 1.8.19, am mai avut surprize in trecut, dar poate are cineva versiune aia si poate testa.

https://easyupload.io/6cd8o4

Compile-OK-Print-Screen1.png

@yo7but problema nu este de la versiune de Arduino ci de la versiunea pachetelor pentru esp32.

Dați la "board manager" si încercați o versiune mai veche, daca acum aveți 2.0.6 încercați 2.0.3 sau mai jos.

Asta cu update-urile la pseudo IDE, biblioteci ... nu mi-a plăcut niciodată la Arduino, pe lângă altele.:rade:

1 hour ago, Stefan said:

Se compilează si pentru "ESP32 Wrover Module". Nu prea am acum chef sa fac update la Arduino: 1.8.19, am mai avut surprize in trecut, dar poate are cineva versiune aia si poate testa.

Am tot arduino V1.8.19 ca si @yo7but
Si versiunea 2.0.6 la esp2 board.
Si intradevar, da eroare la compilare. Si pe Board: Wrover si pe TTGO.

Edited by antemir