sonic11 Posted January 4 Share Posted January 4 Am acest amplificator și pe unul din canale are un soi de oscilatie care deplasează membrana oarecum aleatoriu cu o frecventa de 1..3 Hz. Aveti ideie care ar putea fi cauza? Canalul livrează puterea în mod normal și pare sa nu distorsioneze dar nu vreau sa stric boxa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted January 4 Share Posted January 4 Pune la masă intrările amplificatorului, dă volumul la maxim şi urmăreşte comportamentul.Aşa vezi dacă e oscilaţie internă. De unde iei semnalul pentru amplificator ? Cu altă sursă tot aşa face ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
10CM Posted January 5 Share Posted January 5 5 hours ago, sonic11 said: Aveti ideie care ar putea fi cauza? Eu cred că după 25 de ani de la fabricație ar mai putea ”obosi” ceva condensatori electrolitici pe acolo ... https://medias.audiofanzine.com/files/phonic-mar2-mar4-mar6-service-manual-475291.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic11 Posted January 5 Author Share Posted January 5 Acum 8 ore, validae a spus: Pune la masă intrările amplificatorului, dă volumul la maxim şi urmăreşte comportamentul.Aşa vezi dacă e oscilaţie internă. De unde iei semnalul pentru amplificator ? Cu altă sursă tot aşa face ? Semnalul este dintr-un mixer Gemini și telefon, leptop sau consola dj tot Gemini. Încă nu l-am desfacut să-l puric, caut o sarcina artificiala sa pot face ceva teste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts