Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare amplificator


Postări Recomandate

Salutare tuturor, ma intereseaza sa achizitionez un amplificator sh dar bun, recunosc, nu ma pricep foarte bine( spre deloc ), va fi folosit in apartament pentru urmatoarele 8-10luni, apoi ma mut la casa, deci sa fie mai cu oua, ca boxe momentan am philips pe 4ohm cu 70w si max 110w made in holland, nu se mai intelege pe eticheta modelul, sunt foarte vechi, ceva de pe la un magnetofon daca am inteles bine sau ceva asemanator, ideea e ca o perioada pe aceastea as vrea sa le folosesc pana mai strang ceva bani de boxe mai bune, si m-as orienta catre ceva pe 8 ohm, am inteles ca ar fi mai bune ..  ca  aplificator am primit ceva recomandari pt Denon DRA-700AE DAB (500lei) si Yamaha AX 550 (440lei). As fi interesat de un amplificator stereo, cu iesire de 80/100w per canal, bugetul ar fi de 500lei, se va asculta muzica de la pc/telefon/tv deocamdata, nu stiu daca ma va prinde microbul pentru a investii intr-o linie, ramane de vazut. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

In loc de wattaj, ar trebui tras spre calitate..... Mai ales ca :

 

 

"au crescut amenzile pentru cei care dau muzica tare, fac petreceri gălăgioase sau se ceartă și își deranjează vecinii. Polițiștii îi pot sancționa cu până la 6000 de lei. Iar dacă recidivează vor fi obligați să facă muncă în folosul comunității.

Zgomotul bormașinii care răsună în bloc la ore nepotrivite îi poate aduce o amendă uriașă meșterului profesionist sau de ocazie care tulbură liniștea vecinilor. Sancțiunea poate ajunge până la 1000 de lei. La fel și pentru cei care strigă, se ceartă sau organizează petreceri gălăgioase"

Link spre comentariu

In primul rand sa nu va faceti probleme ca ascultati de pe pc, toti  facem asta.  Poate unii folosesc o placa de sunet mai buna sau un dac extern, dar pc-ul ramane o sursa de muzica importanta (si deocamdata neinlocuibila).

Legat de amplificator, daca doriti putere bruta, alegerea indicata ar fi un amplificator de sonorizare - un pro.

Gasiti destule in bugetul alocat si absolut sigur va putea conduce orice boxe, oricat de dificile.

Daca optati spre auditii de calitate mai inalta si doriti sa aveti disponibila o putere mai mare (si o rezerva de putere), va trebui sa dublati sau sa triplati bugetul - cel putin.

Yamaha AX-900, Pioneer A-757, Onkyo 8780 sau 8870, Harman Kardon HK 6800/6850/6900/6950 -  adica amplificatoare de minim 100-120W/8ohmi, care au toate cate minim 8 tranzistori finali (cate 2 in paralel).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări