Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv SAMSUNG

Stefan Timis

Recommended Posts

Tv SAMSUNG are Sonor dar nu are Imagine. Am desfacut Display-ul am verificat Baretele cu TESTER se aprind toate Ledu-rile. Am pus in Priza Tv-ul clipeste Ledu-rile de pe Barete cu Display-ul deconectat. cu Display-ul conectat numai clipeste. ce ar putea fi Leduri uzate sau Sursa defecta ?  va rugam sa ma ajutati cu o sugetie

• Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Stefan Timis

6

• Florinel TV

3

• neculavasile

2

• adydep

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vezi să n-ai uscat condu. ăla de 47/160...250 de pe alimentarea de leduri.Încălzește-i măciulia cu letconul și vezi dacă merge tv-ul.

Acum 33 minute, Stefan Timis a spus:

Testeru lam facut eu

Bun inseriaza testeru cu multimetru , dal pe amperi si masoara fiecare led in parte si ledul ce consuma mai mult ala este defect

Edited by Florinel TV

Cum să ai 0V pe cond. leduri,nu ai zis mai sus că fleshuiesc ledurile?Schimbă condul,iar dacă nu ai pe moment încplzește-l cum ți-am zis mai sus.

Ca să verifici sursa pui în locul ledurilor un bec de frigider 220V/15W.

sursa e cu pfc ? daca  da ,atunci pe cond trebuie sa ai 380v,fara asta nu merge , spune   ce tv este ,ce sursa are  cum a mai spus colegii

cred ca 

BN44-00493B ,PD32AVF_CHS

oricum cred ca pierdem timpul,nu.i place sa posteze ceea ce trebuie ,ce i se cere,model tv ......si poate defectul nu e in sursa ,fara supårare,dar nu merita sa depui mai mult efort in ajuta pe cineva,daca e nu e dispus sa depuna minimul efort cu putinta

Edited by iuliantv