AlexN Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine careva intr-o problema? Am cumparat recent un tester delphi ds150e si am urmatoarea problema, la turisme se conecteaza normal, la camioane imi da vehicle not responding. Am dat actualizare dar acelasi raspuns (doar conectarea prin cablu, bluethoot nu merge nici la tursme nici la camioane). Multumesc anticipat Link to comment
vioreldascalu49 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Probabil nu este instalat corespunzator. Link to comment
riderinblack Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Te conectezi cu softul pentru camioane (trucks)? Pentru ca eu am testat pe un DAF (relativ nou, euro 6) si se conecteaza fara probleme. Link to comment
AlexN Posted December 4, 2022 Author Share Posted December 4, 2022 Acum 1 oră, riderinblack_tm a spus: Te conectezi cu softul pentru camioane (trucks)? Pentru ca eu am testat pe un DAF (relativ nou, euro 6) si se conecteaza fara probleme. Da, cu softul pentru camioane. Link to comment
riderinblack Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Eu ma conectam tot timpul cu drept de administrare (Run as adminstrator). Daca nici asa nu merge poate ai o clona de calitate mai slaba... Link to comment
Recommended Posts