Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf TVC UNIVERSUM


Recommended Posts

salut! pe sasiul in forma de trapez(aproximativ) este scris AC5. sasiul este orizontal pozitionat.defect traf , fisura si "scapa" . a mai fost carpit insa acum se impune schimbarea. si cauta seria lui , si cauta .... ca de obicei nu-i de gasit. sasiul banuiesc a fi FINLUX caci seamana cu un tvc FINLUX ce l-am reparat mai demult. dar nu sunt sigur. stie cineva ce sasiu este si ce traf linii are? poate aveti la lucru in momentul acesta asemenea tvc .spuneti-mi si mie, va rog frumos o serie sau ceva despre traf.

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

da acest sasiu este . intre timp am rascolit si eu baza cu SM de FINLUX si am gasit seria lui 5000 si a lui 5100. am urmarit daca traful are vreo notatie pe schema si am gasit = 473175=. am intrat la DIEMEN pe sit sa vad daca exista acest cod.rezultatul este HR7229. ce zici, oare acesta este cel potrivit? totusi am sa -l compar cu ce mi-ai indicat. multumesc mult ptr sfat si daca mai ai vreo parere , scrie-mi.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines