Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips


Guest gil04

Recommended Posts

Salut. Am primit de curand la reparat un Philips in care nu am mai avut ocazia sa ma uit. Philips mod 29PT8520/12 , sasiu ES.1E. Tv-ul s-a stricat ca urmare a unui "scurt" provocat pe intrarea euroscart de catre un dvd prost in combinatie cu un client prost inspirat ,dar insistent . Dupa ce l-am deschis am avut surpriza sa descopar inauntru moartea activitatii noastre lucrative sub forma unei cartele ce mai repede o aseman cu o placa video pt. computer. Placa are proc PNX3002E/N302/G SA2663.1 . Sursa porneste, fara cartela am 3,3v , daca introduc cartela tens. scade spre 1v iar proc. se incalzeste. Ce solutii am , ce solutii are clientul , sa ma gandesc sa ii schimb placa cu totul sau ati gasit undeva cartela cu pricina( visez desigur ). Mai nou aflu a un bun prieten si tovaras de suferinta are 2 tv la fel cu aceiasi problema. Astept sfaturi si sugestii, timp in care va doresc 6 ak30 pe zi cu 808-ul ambalat termic.

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • 3 years later...

Va salut! Am si eu acu pe masa un cadavru de philips sasiu es1e, dupa cum se manifesta treaba se pare ca si la mine tot aceeasi treaba, adica cu placa de procesor inauntru nici nu respira si fara placa porneste sursa si apar tensiunile, vreau sa va intreb daca a gasit cineva placa de procesor din asta si cam cat ar fi din curiozitate macar.Va multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines