Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modul telecomanda cu 2 canale

ionutz2013

Recommended Posts

Am primit de curand acest modul MDU2 insotit de 2 telecomenzi. Dar cand il alimentez si apas pe oricare din cele 2 telecomenzi nu reactioneaza de niciun fel, nu are nici macar consum de curent de la sursa( indica 0.00 la Amperi) mai apare cate un 0.01 si iar 0. Una din telecomenzi ledul verde se aprinde continu cand apas pe ea, cealalta se aprinde intermitent. Vreo idee ce as putea sa fac sa functioneze?

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bandi Szasz

1

• ionutz2013

1

Top Posters In This Topic

Nu stiu acest modul dar am gasit un manual de utilizare https://generalsecurity.ro/doc/Sisteme_alarma/Teletek/MDU2/18020420_MDU2_REV_A042006_bg_en.pdf, zice ca butonul de pe telecomanda trebuie tinut apasat cel putin 1s si ledul ar trebuii sa stea aprins continu ( telecomanda cu led intermitent s-ar putea sa aiba bateria descarcata). Daca multimetrul a fost setat pe Amperi este normal sa apara 0.00 sau 0.01, modulul probabil are consum de cateva zeci de mA, incerca sa masori pe scala de 200mA sau cat are multimetrul tau.

Edited by Bandi Szasz