Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware cameră Xiaoyi Outdoor 1080p


jinha

Recommended Posts

       Salut, am o cameră Xiaoyi Outdoor 1080p cu serie de China. Problema cu ea este că nu poate fi folosită decât pe teritoriul Chinei, mai vorbește și Chineză pe deasupra.

       I-am încărcat un firmware hackuit de pe github, (când ajung acasă o să pun și link) care a făcut-o acum să vorbească în engleză și să se poată conecta la wifi, că înainte nici asta nu reușea, dar acum a rămas problema cu mesajul "This camera can only be used on mainland China". 

       Între timp mai caut un alt firmware, chinez sau nu, care să îmi permită să o folosesc în Europa, ori să găsesc o aplicație care să păcălească gps-ul că sunt în China.

       A mai avut cineva o cameră de la  Xiaoyi până acum și știe cum s-ar putea rezolva problema? Am încercat și cu downgrade la versiunea de firmware cum au mai făcut alții pe net dar fără succes. Pe site-ul de la Xiaoyi menționează că dispozitivele cu serie de China pot fi flashuite cu orice versiune de soft dar nu vor funcționa decât cu aplicația chinezească, pe teritoriul Chinei. Mă gândesc că trebuie totuși să fie o rezolvare până la urmă. Poate cunoașteți voi vreo metodă.

 

P.s. sper că am nimerit secțiunea pentru acest topic, în caz contrar îmi cer scuze și rog un moderator să mute topicul la secțiunea potrivită

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines