Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telefunken model ??? necesita soft


Recommended Posts

Buna prieteni. Nu are eticheta din spate asa ca nu stiu modelul. Are placa de baza 17MB82S si panel VES315WNVS-01. A venit cu backlight aprins dar fara imagine. T-con lipit de panel. Tensiuni pe el normale. Am gasit in arhiva un soft usb pentru combinatia de mai sus. L-am scris si televizorul a pornit insa versiunea de soft era foarte veche fata de ce stiam eu ca este pentru mb82s. Nu am facut nici o proba. Am trecut direct la update 1.3.7 ultima versiune. Pornit corect, scanat dar sunet nema. Ori placa de baza ori softul. La casti era sunet. Ma gandeam ca trebuie sa umblu la finalul de sunet. Am rescris din nou primul soft sa ma conving daca este din soft si a aparut sunetul. Am salvat profilul cu gandul sa fac din nou update si sa salvez si la asta profilul ca sa le compar. Cu toate ca sunt convins ca tipul de integrat sunet nu se gaseste la profil. N-a mai vrut. A ramas ca la inceput. Chestia este ca binuri pentru placa si panelul din el nu am. Deoarece nu stau bine cu vederea apelez la voi pentru a rescrie memoriile o data si bine. Mai cred ca un soft OEM pentru stick ar putea rezolva problema. Cu softul de recuperare pentru mb82 nu vrea. Cu ce am incercat (mai multe versiuni) incarca frumos softul, clipeste ledul repede, porneste corect dar tot fara imagine. Stiu ca la placa asta cele 2 memorii nu pot fi citite/scrise corect in circuit si trebuie date jos. Multumiri anticipate.

Edited by yokoono
Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Rezolvat.

Multumesc mult baieti. Placa este cu memoriile lipite de plasticul de la sclotul ci. Daca dai cu suflanta topesti plasticul. Daca vrei sa pui clestele nu ai loc. Doar sa lipesti fire. Sa o dai jos cu letconul exfoliezi circuitul. Asa ca am gasit in arhiva, intamplator (copiate la ....binuri) mai multe softuri pentru stick/17mb82s. La al treilea a luat-o. Versiunea 0.6.6a. Cu alt panel. Am rezolvat-o cu profilul de panel. Subtitrare decala la stanga si o singura mufa hdmi (placa are 2). Am rezolvat-o din profil. Aveti mai jos soft stick, profil de panel, profile din tv modificate:

https://files.fm/u/gtg7aa59n

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines