ciuca paul Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Stie cineva cum se reduce blackingul la acest tv.? Main BN41-02582 driver led bd 9413f ,am incercat prin varianta cu reizt. din mosfetul alimentarii dar nu merge, sunt doua barete a 5 led ,3v canale separate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-a2 Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Nu cumva are in meniu reducere lumina spate ? Apropo de ce postati pe 2 conturi ? , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuliantv Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Acum 3 minute, dan-a2 a spus: Nu cumva are in meniu reducere lumina spate ? Apropo de ce postati pe 2 conturi ? , are in menu,dar credeti ca propietarul respecta sfatul depanatorului ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Ciuca Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Setările din meniu nu se respecta de proprietar.Am vrut cu contul de pe calculator sa postez și după telefon dar nu am reușit ,mă pricep mai puțin la aceste conturi pe viitor sa vad cum reușesc să folosesc a celasi cont pe ambele . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-a2 Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 (edited) Nu conteaza ,il faci atent ,daca intelege bine daca nu nu..ai o scuza ,oricum cel putin un an tin baretele noi... Edited October 25, 2022 by dan-a2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Ciuca Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Acum 5 minute, dan-a2 a spus: Nu conteaza ,il faci atent ,daca intelege bine daca nu nu.. Sa inteleg că așa procedați d-voastră cad aveți vreți să mai ajustați curentul alimentării ledurilor?, mă îndoiesc că apelați la încrederea clienților,eu nu am încredere și deeceia am cerut un pic de ajutor ,ptr.ca nici prin comanda driverului na am găsit o soluție .Poate din meniu service ,dar nu as m găsit secventa de intrarea (poate că nici nu exista). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuliantv Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Acum 20 minute, dan-a2 a spus: Nu conteaza ,il faci atent ,daca intelege bine daca nu nu.. daca nu ,vine inainte de iesirea din garantie a reparatiei,cu acelasi defect,si sa vedeti atunci circ, nu mai bine evitam? zic si eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Ciuca Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Întotdeauna incerc sa evit asta , mai caut .. să înțeleg mai bine comanda driverului,când mai am ceva timp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-a2 Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 (edited) Acum 1 oră, Paul Ciuca a spus: Sa inteleg că așa procedați d-voastră cad aveți vreți să mai ajustați curentul alimentării ledurilor?, mă îndoiesc că apelați la încrederea clienților,eu nu am încredere și deeceia am cerut un pic de ajutor ,ptr.ca nici prin comanda driverului na am găsit o soluție .Poate din meniu service ,dar nu as m găsit secventa de intrarea (poate că nici nu exista). Pai daca dati garantie vreo 5 ani ... eu nu reduc curentul pe leduri daca au in meniu utilizator optiunea asta ..asta e ,fiecare face cum doreste... Edited October 25, 2022 by dan-a2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts