lucian_78 Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 Buna ziua . am un espressor krups seria ea82.. si de cateva zile apa nu mai trece prin cafea o da in tava. de obicei dupa vreo doua cafele mai face aceasta figura. in cutia de zat iese pastila uscata de cafea , a intanpinat cineva acesta problema? MUltumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 Verificaţi garniturile de silicon, aparatul mai trebuie din când în când şi curăţat şi întreţinut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornel1962 Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 (edited) Din câte știu, Krups cere curățare la 30 de zile.... Decalcifiere și curățare din programul lui, deoarece , la aceste espresoare nu poți scoate infuzorul să-l speli. Edited October 23, 2022 by cornel1962 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian_78 Posted October 27, 2022 Author Share Posted October 27, 2022 garniturile schimbate . apa nu ajunge pana la cafea . curge direct in tava. undeva se blocheaza. apa fierbinte da pt ceai. facut decalcifiere la timp curatare cu pastile de fiecare daca cand a cerut. folosit doar personal in casa. intava de colectare zat pastica de cafea este compacta si uscata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornel1962 Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 La 27.10.2022 la 19:01, lucian_78 a spus: garniturile schimbate . apa nu ajunge pana la cafea . curge direct in tava. undeva se blocheaza. apa fierbinte da pt ceai. facut decalcifiere la timp curatare cu pastile de fiecare daca cand a cerut. folosit doar personal in casa. intava de colectare zat pastica de cafea este compacta si uscata Îndepărtați capacul superior și în interior are un afișaj care ar trebui sa arate o cifră, aceasta cifră reprezintă o eroare. Problema este , că nu este disponibil acest cod de erori la modelul asta . Personal , am contactat pe cei de la reprezentanta și i-am rugat să mă ajute cu acest cod de erori, dar nu au fost de acord, recomandandu-mi sa duc aparatul la ei in service. Am renunțat să-l mai repar și am cumpărat alt espresor, bineînțeles, ...nu Krups ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian_78 Posted November 4, 2022 Author Share Posted November 4, 2022 La 31.10.2022 la 20:36, cornel1962 a spus: Îndepărtați capacul superior și în interior are un afișaj care ar trebui sa arate o cifră, aceasta cifră reprezintă o eroare. Problema este , că nu este disponibil acest cod de erori la modelul asta . Personal , am contactat pe cei de la reprezentanta și i-am rugat să mă ajute cu acest cod de erori, dar nu au fost de acord, recomandandu-mi sa duc aparatul la ei in service. Am renunțat să-l mai repar și am cumpărat alt espresor, bineînțeles, ...nu Krups ! aparatul este cu ecran nu apare nici o eroare . in el nu se vede nimic . i-am dat decalcifiere si tot nu a mers . l-am lasat cateva zile si dupa care am pus 4 plicuri mari de sare de lamaie in apa i-am scos boabele de cafea si i-am dat sa faca vreo 10 "cafele " si vad ca acuma si-a revenit. ce e mai ciudat la acest aparat ca nu pot sa-i dau eu decalcifiere cand vreau. dispare din meniu .dupa ce mi-a aparut de aceasta data . acuma doar la informatii imi arare ca trebuie sa-i fac urmatoarea dupa 24000 cafele. si nu-mi arata ultima facut . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornel1962 Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 Acum 21 ore, lucian_78 a spus: aparatul este cu ecran nu apare nici o eroare . in el nu se vede nimic . i-am dat decalcifiere si tot nu a mers . l-am lasat cateva zile si dupa care am pus 4 plicuri mari de sare de lamaie in apa i-am scos boabele de cafea si i-am dat sa faca vreo 10 "cafele " si vad ca acuma si-a revenit. ce e mai ciudat la acest aparat ca nu pot sa-i dau eu decalcifiere cand vreau. dispare din meniu .dupa ce mi-a aparut de aceasta data . acuma doar la informatii imi arare ca trebuie sa-i fac urmatoarea dupa 24000 cafele. si nu-mi arata ultima facut . Este bine că ați rezolvat !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts