stefan1 Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Buna seara! Compania mea activeaza pe piata de epilare definitiva de peste 10 ani. Sunt intr-un punct in care vreau sa controlez in totalitate factorii legati de tehnologie si aparatura. Pentru o dezvoltare armonioasa viitoare, vreau sa construiesc un aparat de epilare definitiva dioda laser chiar aici in Romania. Vreau sa adun o mica echipa prin care sa imi ating scopul. Pot plati transe pentru obiectve realizate dar sunt si dispus sa ma asociez cu un inginer bun pentru a pune bazele unei companii de productie aparatura estetica. Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Poate ar trebui sa ne cunoastem,am ceva proiecte in sensul asta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Untold Posted January 4 Share Posted January 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts