Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

EDITARE (ORDONARE) PROGRAME SAMSUNG UE32F5300AW


Recommended Posts

Vă salut!.După cum se știe ,ordinea programelor pentru tv-urile Samsung este în ordine alfabetică,ceea ce este destul de deranjant.Este posibilitatea de a le aranja după cum se dorește cu un program ”SamsChannelEditor-v0.12.zip” .Se ”exportă” lista existentă pe tv pe un stick usb , se descarcă programul și se încarcă pe stick (care se pune pe un port usb pe PC sau laptop).Se deschide ”SamsChannelEditor.exe” , apoi cu ”file load” se deschide lista programelor care se pot pune în ordinea dorită , după terminare , ”file save” și ”se importă” pe tv (evident , stick-ul este conectat pe port usb la tv).Problema este că ,cu trei tv-uri diferite , trei programe diferite și stick-uri diferite, nici cu unul nu se schimbă lista programelo cu cea modificată și memorată pe stick. Fie greșesc undeva , fie programele nu sunt ok.Poate știe cineva o soluție.Mulțumesc!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Salvezi pe stick si NU STERGI NIMIC. Deschizi ChanSort si cauti pe stick in DVB-C/dvb-c. Fisierul ala il deschizi cu programul. Alegi Creeaza o lista noua (sau asa ceva-nu am ceva salvat sa vad). La descarcarea programelor salvate iti vor aparea in dreapta la Original channels. Sub ORIGINAL este o sageata spre stanga. Dai click stanga pe ce program doresti si apesi sageata. Programul se muta in stanga la Sorted channels. Muti tot ce doresti. In stanga le vei avea pe cele dorite. Sub SORTED sunt 2 sageti sus/jos. Click stanga pe programul ales si-l poti muta in sus si in jos. Cand termini dai save si dai sa stergi toate programele nefolosite. Pui pe stick TOT ce gasesti. Vei avea in plus fata de original un fisier DVB-C.back.

Mai bine de atat nu stiu sa explic. Poate daca fac un video. Dar nu am un Samsung.

Edited by yokoono
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines