Daniel Tudor Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Buna ziua, cunoaste cineva despre acest tv Sharp model LC-40LE540E ,in legătura cu slotul C.i card; am luat recent un Smart card ci+ de la digi, când deschid tv îmi arată mesaj de Autentificare in progres…va rugam așteptați și așa rămâne. Dacă intru in meniu văd ci și datele /INFO despre el,dar dacă dau sa caut programele tv digitale DTV nu găsește nimic . Este compatibil tv cu acest Smart card ci+ de la digi? Și dacă da,ce setări ar trebui,deoarece nu-i dau de cap. multumesc frumos ! Link to comment
iuliantv Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) Acum 27 minute, Daniel Tudor a spus: Buna ziua, cunoaste cineva despre acest tv Sharp model , ,in legătura cu slotul C.i card; am luat recent un Smart card ci+ de la digi, când deschid tv îmi arată mesaj de Autentificare in progres…va rugam așteptați și așa rămâne. Dacă intru in meniu văd ci și datele /INFO despre el,dar dacă dau sa caut programele tv digitale DTV nu găsește nimic . Este compatibil tv cu acest Smart card ci+ de la digi? Și dacă da,ce setări ar trebui,deoarece nu-i dau de cap. multumesc frumos ! ce treaba are cardul CI+ sau slotul CI+ cu scanarea canalelor dvb-c? acel card CI+ e pentru decodarea posturilor gen,HBO CINEMAX......cu sau fara acel card trebuie sa prideti posturi dvb-c si hd la liber,gen protv-hd tvr-hd......... acel tv stie dvb-c ca am avut vre.o 2 bucati,coform a ce e pe google e compatibil CI+ ,aceste tv.uri au un menu ,,stufos,, greu de accesat pentru cine nu e cåt de cåt la curent cu technologia, mai mult ca sigur dv cautati in dvb-t canale dvb-c si e normal sa nu prideti nimic Edited October 19, 2022 by iuliantv Link to comment
Recommended Posts