Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Sharp LC-40LE540E - slot ci card

Daniel Tudor

Recommended Posts

Buna ziua,

cunoaste cineva despre acest tv Sharp model  

LC-40LE540E ,in legătura cu slotul C.i card; am luat recent un Smart card ci+ de la digi, când deschid tv îmi arată mesaj de Autentificare in progres…va rugam așteptați și așa rămâne. Dacă intru in meniu văd ci și datele /INFO despre el,dar dacă dau sa caut programele tv digitale DTV nu găsește nimic . Este compatibil tv cu acest Smart card ci+ de la digi? Și dacă da,ce setări ar trebui,deoarece nu-i dau de cap.

multumesc frumos !

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iuliantv

1

• Daniel Tudor

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Acum 27 minute, Daniel Tudor a spus:

Buna ziua,

cunoaste cineva despre acest tv Sharp model  

, ,in legătura cu slotul C.i card; am luat recent un Smart card ci+ de la digi, când deschid tv îmi arată mesaj de Autentificare in progres…va rugam așteptați și așa rămâne. Dacă intru in meniu văd ci și datele /INFO despre el,dar dacă dau sa caut programele tv digitale DTV nu găsește nimic . Este compatibil tv cu acest Smart card ci+ de la digi? Și dacă da,ce setări ar trebui,deoarece nu-i dau de cap.

multumesc frumos !

ce treaba are cardul CI+ sau slotul CI+ cu scanarea canalelor dvb-c?

acel card CI+ e pentru decodarea posturilor gen,HBO CINEMAX......cu sau fara acel card trebuie sa prideti posturi dvb-c si hd la liber,gen protv-hd tvr-hd.........

acel tv stie dvb-c ca am avut vre.o 2 bucati,coform a ce e pe google e compatibil CI+ ,aceste tv.uri au un menu  ,,stufos,, greu de accesat pentru cine nu e cåt de cåt la curent cu technologia,

mai mult ca sigur dv cautati in dvb-t canale dvb-c si e normal sa nu prideti nimic

Edited by iuliantv