Userrr Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Salut, acum ceva timp mi am dus laptop ul la curatat ca oricare om, problema e ca dupa ce l am luat se aude un bazait ciudat de fiecare data cand primesc o notificare pe el sau dau sa deschid un program cu administrator. L am dus din nou in service dar aceiasi problema. Daca aveti vre-o idee unde l pot duce va rog sa mi spuneti. Laptop ul este un Lenovo Z500 Link to comment
Fanachis Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 1. Praful este unul dintre factorii principali care duc la aparitia zgomotelor deranjante produse de laptop 2. Pe langa praf, exista si alte cauze care pot sta in spatele problemei. Spre exemplu, dupa cum deja se stie, malware este – practic – un virus care incetineste, in mod drastic, functionalitatea laptopului. Dupa procesul de incetinire, va creste si temperatura device-ului, deoarece laptopul va incerca (desi, fara succes) sa urmeze comenzile. In plus, un efort mai mare va duce la aparitia unui bazait, chiar si in urma executarii celor mai simple comenzi. 1. O alta problema care duce la zgomotele ciudate este supraincalzirea laptopului 2. O alta cauza care duce la producerea sunetelor ciudate este reprezentata de numarul ridicat de programe si file deschise simultan 1. Exista, totusi, posibilitatea de a inchide programele pe care nu le folosesti in momentul respectiv, desi poate fi enervant procesul de redeschidere si inchidere – din nou – al acestora. Daca, in urma inchiderii programelor, bazaitul inca persista, exista posibilitatea sa ai probleme cu software-ul si cu ventilatorul laptopului tau Link to comment
Dxxx Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 Invatatura de minte este sa nu lasi pe oricine sa umble in laptop ci sa te inveti tu sa-l cureti... vei putea sa faci asta mai bine si mai temeinic decat oricine care o face pentru bani. Link to comment
Shambala Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 Vedeti daca nu a fost setata in Sound asocierea notificarilor cu vreun sunet de atentionare. Link to comment
sesebe Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 Unde se aude zgomotul? Pt ca nu s-a precizat. Din carcasa? Din difuzoare? Din monitor? Daca este un zgomot electric ce se aude în difuzoare atunci este posibil ca se fi întrerupt sau înlăturat vreo ecranate interna. Dar asta nu are soluție decit daca ai unul identic neumblate pt studi, și nici atunci nu ai nici o garanție. Link to comment
Recommended Posts