Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soundbar Samsung model HW-K335


Recommended Posts

Buna seara tururor. Acest soundbar, la pornire, afiseaza mesajul " Hello " si mai departe nu mai face nici o functie. Am vazut un filmulet cum se da resetare. Se scoate din priza, se reconecteaza la priza si apoi se apasa timp de cca. 10 secunde tasta Mute de pe telecomanda. Dupa aceste 10 secunde, ar trebui sa apara mesajul " Init " si apoi sa intre in regimul normal de lucru. La mine, nu a aparut mesajul " Init " apasand tasta Mute, ci apasand tasta Next sau Play. A aparut mesajul " Init ", apoi la o secunda, a aparut mesajul " OK ". Cu toate acestea, defectul acelasi. Deci, repet: la pornire, apare mesajul " Hello " si mai departe nu face nici o functie. Pentru detalii, pun niste poze.

 

Acum, dupa cele spuse, niste idei din partea colegilor referitor la acest defect sunt binevenite.

 

Multumesc.

Placa de baza.jpg

Eticheta de pe placa de baza.jpg

Telecomanda.jpg

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 3 ore, iuliantv a spus:

soft,aer cald procesor...

 

Salutari domnule Iulian TV. Softul s-ar parea ca nu prea este de gasit. Si placa vad ca se demonteaza greu. Ce-i drept, l-am dat deoparte ca am altele de facut. Te rog dumereste-ma putin. Ai avut vreodata asa ceva la reparat? Softul sa cred ca se rescrie cu programatorul ( bin )? Sau exista vreo alta procedura? Ti-am zis, nu am stat mult de el sa-i scot placa sa vad cu ce se mananca. 

Edited by ROBEERT
Link to comment
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines