vizicon Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Vreau sa mai cumpăr 1 buc de rezerva ce îmi recomandați ,eu am văzut un Proskit MT2017N , sau poate sunt si altele mai performante. Mulțumesc. Link to comment
sorintv Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 (edited) Eu folosesc AX-7020 AXIOMET, si sunt foarte multumit de el, mai ales ca are x1, x10, x100 etc, iar pe x 1 are si buzzer. Bineinteles, am si MAVO 35, dar la colectie! Recomand! Edited October 17, 2022 by sorintv Link to comment
arheopterix Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 28 minutes ago, sorintv said: Eu folosesc AX-7020 AXIOMET, si sunt foarte multumit de el ... https://www.tme.eu/ro/details/ax-7020/multimetre-analogice/axiomet/ Adică de +/-3%? Link to comment
adydep Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Ia domne” un MAVO35,fi patriot. Vezi că mai găsești pe la ”Vânzărî” la prețuri modice. Link to comment
BRANCA Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Pentru ce luaţi analog?Impedanţa de intrare pe analog e f mică faţă de digital... Link to comment
validae Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 O vrea omul pentru cazuri când nu are baterie la digital, chestii nepretenţioase, aparat de rezervă.Uneori impedanţa prea mare de intrare chiar deranjează, de aia se fac şi digitale cu domeniu ,,Lo-Z,,... Link to comment
franzm Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 @viziconDaca ne spuneti ce vreti sa masurati cu el, poate reusim sa va recomandam ceva "la subiect". Altfel vorbim vorbe. MAVO 35 este un aparat universal, dar nici el nu le stapâneste pe toate. Asemanator ar fi modelul de vârf de la Meratronik. Link to comment
vizicon Posted October 18, 2022 Author Share Posted October 18, 2022 Mulțumesc domnilor. Aveam in vedere Proskit MT2017 iar clipul de mai sus m-a convins ca merita o achiziție . Digitale am 2 buc ,MS8250A si HT118A Analog un YX360TR ,dar mai vreau 1 buc mai complex in atelier ,in caz de forță majora sa ai posibilitatea de verificare. Mulți se întreabă de ce analog ,ca digitale ,etc, întreb si eu poți ști daca un FET este ok ,eu unu am constatat cu analog pot vedea daca fet-u deschide S-D si unele situați vrei sa vezi acele oscilații mici si de scurta durata pe care digital-u nu îl sesizează (fără sa folosești osciloscop-u) Încă o data mulțumesc si sper ca MT 2017 va fi o achiziție buna . O zi plăcută si rezultate va doresc. Link to comment
dan cod Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 1 oră în urmă, vizicon a spus: Mulțumesc domnilor. Aveam in vedere Proskit MT2017 iar clipul de mai sus m-a convins ca merita o achiziție . Digitale am 2 buc ,MS8250A si HT118A Analog un YX360TR ,dar mai vreau 1 buc mai complex in atelier ,in caz de forță majora sa ai posibilitatea de verificare. Mulți se întreabă de ce analog ,ca digitale ,etc, întreb si eu poți ști daca un FET este ok ,eu unu am constatat cu analog pot vedea daca fet-u deschide S-D si unele situați vrei sa vezi acele oscilații mici si de scurta durata pe care digital-u nu îl sesizează (fără sa folosești osciloscop-u) Încă o data mulțumesc si sper ca MT 2017 va fi o achiziție buna . O zi plăcută si rezultate va doresc. Îl am și eu și chiar își merita banii. Link to comment
sesebe Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Acum 5 ore, vizicon a spus: .............pot vedea daca fet-u deschide S-D si unele situați vrei sa vezi acele oscilații mici si de scurta durata pe care digital-u nu îl sesizează (fără sa folosești osciloscop-u) ............. Se poate verifica cu un digital lejer, chiar mai bine decit cu analogicul, daca un MOS-fet se deschide D-S. Link to comment
validae Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Pentru a verifica funcțional un tranzistor Mosfet nici nu ai nevoie de un aparat de masură. O simplă lampă de continuitate cu baterie face treaba rapid...eu așa testez după demontare astfel de tranzistori. Link to comment
BRANCA Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 sesebe.Verificare mosfet cu digitalul,aşa cum ai menţionat, e "clasică"...Pentru începătorii care nu ştiu cum pun linkul. https://www.4qdtec.com/mostest.html Link to comment
Recommended Posts