Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru analog.

Recommended Posts

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mulțumesc domnilor.

Aveam in vedere  Proskit  MT2017 iar clipul de mai sus m-a convins ca merita  o achiziție .

Digitale  am 2 buc  ,MS8250A  si  HT118A

Analog  un YX360TR ,dar mai vreau  1 buc mai complex  in atelier  ,in caz de forță majora  sa ai  posibilitatea  de verificare.

Mulți se întreabă de ce analog  ,ca digitale ,etc,  întreb si eu poți  ști daca un FET  este ok  ,eu unu am constatat cu  analog  pot vedea daca fet-u  deschide S-D   si unele situați  vrei sa vezi  acele oscilații  mici  si de scurta durata pe care digital-u

nu îl sesizează (fără sa folosești osciloscop-u)

Încă o data mulțumesc si sper ca MT 2017  va fi o achiziție buna .

O zi plăcută  si rezultate va doresc.

1 oră în urmă, vizicon a spus:

Mulțumesc domnilor.

Aveam in vedere  Proskit  MT2017 iar clipul de mai sus m-a convins ca merita  o achiziție .

Digitale  am 2 buc  ,MS8250A  si  HT118A

Analog  un YX360TR ,dar mai vreau  1 buc mai complex  in atelier  ,in caz de forță majora  sa ai  posibilitatea  de verificare.

Mulți se întreabă de ce analog  ,ca digitale ,etc,  întreb si eu poți  ști daca un FET  este ok  ,eu unu am constatat cu  analog  pot vedea daca fet-u  deschide S-D   si unele situați  vrei sa vezi  acele oscilații  mici  si de scurta durata pe care digital-u

nu îl sesizează (fără sa folosești osciloscop-u)

Încă o data mulțumesc si sper ca MT 2017  va fi o achiziție buna .

O zi plăcută  si rezultate va doresc.

Îl am și eu și chiar își merita banii. 

Acum 5 ore, vizicon a spus:

.............pot vedea daca fet-u  deschide S-D   si unele situați  vrei sa vezi  acele oscilații  mici  si de scurta durata pe care digital-u nu îl sesizează (fără sa folosești osciloscop-u)

.............

Se poate verifica cu un digital lejer, chiar mai bine decit cu analogicul, daca un MOS-fet se deschide D-S.