dan_b11 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Va salut, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un amplificator de semnal FM pentru masina la care firele au "plecat" si nu sunt sigur acum ce si unde vine. Nelamurirea principala este unde vine alimentarea(+12V) si iesirea de semnal. Ce am identificat, corect cred eu, este: -masa(firul rosu). Stiu.. e rosu o sa-l schimb. - intrare semnal, firul galben. Acum banuiala mea e ca pe firul negru ar veni +12 V(o sa-l schimb cu culoarea potrivita) si iesirea de semnal ar fi la condensatorul de langa bobina cu miez de ferita. Va rog sa-mi spuneti daca e corecta banuiala mea. https://postimg.cc/gallery/fb1qKvP Poza cu carcasa e luata de pe net. A mea e la fel insa nu are modelul scris pe ea. Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQme Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Schimbati intre ele rosu cu negru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan_b11 Posted October 17, 2022 Author Share Posted October 17, 2022 (edited) Ok, o sa inversez firele sa nu existe dubii. Legat de iesirea de semnal, vine inn locul marcat in poza de mai jos cu albastru? Edited October 17, 2022 by dan_b11 modificare link poza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQme Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Cu mare probabilitate ,acolo venea un cablu ecranat,,gaura de alaturi merge la masa-ecran,,cel mai sigur-identificati trz.din stanga,vedeti dispunerea pinilor si daca R siC ce duc la gaura indicata ies dintr-un colector aveti iesirea,daca dintr-o baza aveti intrarea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan_b11 Posted October 17, 2022 Author Share Posted October 17, 2022 O sa verific. Multumesc de ajutor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts