Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Numele filmului


Adutzu
 Share

Recommended Posts

Acum mai bine de 10 -15 ani am vazut la tvr1 seara niste scene dintr-un film de actiune cu arte martiale pe care mi le amintesc forte vag. Prima scena vazuta este cand personajul principal se afla undeva la tara sau la o ferma unde cred ca a fost ajutat de niste oameni binevoitori sa se vindece dupa niste rani grave. Am vazut cum se antrena singur in aer liber in/langa un lan de grau sau fan sau iarba... Avea niste miscari cu lovituri si rasuciri prin aer. Era vindecat complet si pleaca de la acea casa sau ferma. In alta scena pica intr-o capcana prins de picioare cu capul in jos. Apar niste baieti care stiu si ei sa lupte bine si se bate cu ei sau doar cu unul, dar cred ca in cele din urma colaboreaza. Apoi imi amintesc o scena in care inamicul lui inconjurat de o femeie sau mai multe, aflandu-se intr-o cada cu apa, credea ca e mort sau tocmai aflase ca nu e mort.
Nu sunt sigur dar parea sa fie +15, difuzandu-se dupa ora 22:00. Nu avea comedie. Parea mai degraba sa fie thriller-actiune. Nu pare sa fie un film foarte cunoscut gen hollywood, nu parea nici chinezesc dar e posibil sa ma insel. Orice film(sau serial) daca stiti sa semene cat de cat macar cu o scena din ce am scris sau orice pont care ma aduce mai aproape de numele filmului, e bine venit si va multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines