Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung 32H6200


Recommended Posts

Am pornit televizorul  Samsung 32H6200, 80 cm, dar are doar sunet nu si imagine. Ecranul este foarte slab luminat, iar la testul cu lanterna din lateral nu se vede nimic. L-am scos din priza si dupa cateva ore l-am repornit, totul a fost ok. Din pacate, la o noua repornire, defectul s-a repetat. Ca sa imi faca in ciuda acum e perfect functional, dar probabil in curand va ceda definitiv.

Din cate am citit este posibil ca sursa, bareta cu led uri sau tconul sa aiba probleme. Imi poate spune cineva ce fel de bareta este folosita si unde as putea gasi un tcon?

Multumesc.

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

astea sånt predispuse la barete led defecte dar si la displayuri defecte,chiar si t.con defect

da,i jos capacul si vezi daca e lumina prin gaurile spate cånd nu e imagine

ati spus ca au o luminå slabå,de unde deduc cå totusi baretele sant ok

daca acea luminå slaba e uniformå

Edited by iuliantv
Link to comment

Mai intai multumesc celor care au intervenit cu sfaturi. Nu am desfacut televizorul pentru ca inca functioneaza intr-un fel oarecum ciudat. In ziua in care am postat aici tv ul a mers toata ziua fara probleme. In dimineata urmatoare doar sunet fara imagine. L-am lasat (cred ca o jumatate de ora) sa mearga asa, l-am oprit si dupa repornire a aparut si imaginea. In dimineata asta fenomenul s-a repetat. Suspectez o lipitura rece sau probleme cu sursa. Deocamdata sunt plecat din localitate pentru cateva zile asa ca voi continua investigatiile mai tarziu.

Se pare ca led urile nu fac parte din problema, dar mi-ar fi de folos sa stiu datele de identificare a baretelor. Am doua televizoare identice si as vrea sa am un kit de rezerva pentru orice eventualitate. Daca ma poate ajuta cineva raman indatorat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines