roxanazbv Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 Salut, ce s-ar fi putut intampla cu un aparat de cafea Krups EA82981070J care de la o vreme elibereaza mai putina cantitate de cafea decat indica afisajul.? Il setez 80 ml si abia elibereaza 56-60 ml. Multumesc. Link to comment
validae Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Curăţaţi boilerul, se depune calcar din apă şi gâtuie orificiul de apă.Cel mai simplu e cu sare de lămâie dizolvată în apă introdusă în recipientul de apă.Simulaţi prepararea unei cafele mici (fără cafea)de mai multe ori, cu sare de lămâie dizolvată în recipient. Link to comment
roxanazbv Posted October 2, 2022 Author Share Posted October 2, 2022 Multumesc pentru raspuns, insa boilerul este nou l-am schimbat acum 2 zile. Mi s-a dezlipit placuta ceramica pe care erau lipiti doi papuci si-mi aparea pe ecran eroarea cu stecherul. In timp ce am schimbat boilerul am rupt un tubulet de iesire din regulator, l-al schimbat si pe acela. Pt ca-mi cedase placuta de pe boiler, mi-a facut scut si mi-a ars si placa de circuite...deci si acesta este noua. Si o data cu ea am schimbat si placuta pe care este senzorul de la rezervorul cu apa. Cu alte cuvinte mai mult de jumatate din aparat are piese noi. Am facut cateva cafele in gol, fara cafea...dar tot putin lichid dispenseaza in loc de 130m...imi da cam 80-90). Ce piesa ar influenta cantitatea de lichid dispensata? Link to comment
validae Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Aţi încercat şi cu alte setări ? Link to comment
roxanazbv Posted October 2, 2022 Author Share Posted October 2, 2022 (edited) Da, in loc de 50 imi da 30, la 70...cam 50. Am desfacut acum debitmetrul in ideea ca o fi dezlipit sau fisurat...este incat, nu da semne ca ar fi blocat. E curat. Edited October 2, 2022 by roxanazbv Link to comment
validae Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Posibil ca placa nouă să nu aibă aceleaşi setări de debit.Cred că ar trebui modificări în memoria controllerului, dar asta numai dacă poţi citi memoria de pe placa veche. Link to comment
Recommended Posts