Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Espressor Krups_cantitate de cafea preparata , prea putina

Recommended Posts

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Curăţaţi boilerul, se depune calcar din apă şi gâtuie orificiul de apă.Cel mai simplu e cu sare de lămâie dizolvată în apă introdusă în recipientul de apă.Simulaţi prepararea unei cafele mici (fără cafea)de mai multe ori, cu sare de lămâie dizolvată în recipient.

Multumesc pentru raspuns, insa boilerul este nou l-am schimbat acum 2 zile. Mi s-a dezlipit placuta ceramica pe care erau lipiti doi papuci si-mi aparea pe ecran eroarea cu stecherul.

In timp ce am schimbat boilerul am rupt un tubulet de iesire din regulator, l-al schimbat si pe acela.

Pt ca-mi cedase placuta de pe boiler, mi-a facut scut si mi-a ars si placa de circuite...deci si acesta este noua. Si o data cu ea am schimbat si placuta pe care este senzorul de la rezervorul cu apa.

Cu alte cuvinte mai mult de jumatate din aparat are piese noi.

Am facut cateva cafele in gol, fara cafea...dar tot putin lichid dispenseaza in loc de 130m...imi da cam 80-90).

Ce piesa ar influenta cantitatea de lichid dispensata?