Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung a72 senzor amprenta


remus-gabriel
 Share

Recommended Posts

Buna ziua! Am cumpărat de la cineva un Samsung a72 cu displayul defect. Nu funcționa deloc touchul si dacă mișcai puțin de el apăreau ,,pureci" pe ecran
 Dacă apăsam pe mufa, revenea imaginea dar tot fără touch. Am cumpărat display nou , original și l.am înlocuit. Menționez că este display cu tot cu rama. Acum deși are imagine permanent totuși mai rămâne la mișcări bruște fara touch. Conectorul de pe placa este ok, nu e dezlipit vreun pin sau altceva. Voi înlocui și flexul acela, că îmi dai seama că el era cu defect, cel mai mult.
Problema este acum că îmi dă mesaj cum că nu funcționează senzorul de amprenta. Apeopos, i.am dat și factorul reset din ,sate mode".
Sa fie din cauza senzorului (nu cred că l-am datoria când l.am scos de pe vechea carcasa), sa fie tot din cauza flexului sau modelul a72 o fi din acele modele care după schimbarea displayului nu mai funcționează unele chestii? 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mulțumesc pentru răspunsuri. Între timp am văzut că amprenta merge sau nu i funcție tot se apărarea pe flex sau mufele acestuia. Displayul este nou, OEM. Nu sunt probleme la el, poate numai cu ffff mare ghinion. Bănuiesc flexul pt că la cea mai mica atingere pe el, sa zicem și pe partea de banda, nu neapărat la conectori, face întrerupere. Pinii și la flex și la aca de baza par ok. Am văzut cu ochelari de marore25 x. Neavând microscop voi merge luni la un amic la service care are. W posibil sa fie ai cine torii se pe placa. Eu apăsam pe flex, pe conectorul ce se unește cu displayul. Sigur și displayul vechi avea probleme. Dar și cu cel nou au rămas câteva mai mici. Semn că pe lângă disay mai e ceva la flex și sper sa nu și la conectorul cel mare de pe placa. Încă o dată, mulțumesc!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines