Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung a72 senzor amprenta

Recommended Posts

Buna ziua! Am cumpărat de la cineva un Samsung a72 cu displayul defect. Nu funcționa deloc touchul si dacă mișcai puțin de el apăreau ,,pureci" pe ecran
 Dacă apăsam pe mufa, revenea imaginea dar tot fără touch. Am cumpărat display nou , original și l.am înlocuit. Menționez că este display cu tot cu rama. Acum deși are imagine permanent totuși mai rămâne la mișcări bruște fara touch. Conectorul de pe placa este ok, nu e dezlipit vreun pin sau altceva. Voi înlocui și flexul acela, că îmi dai seama că el era cu defect, cel mai mult.
Problema este acum că îmi dă mesaj cum că nu funcționează senzorul de amprenta. Apeopos, i.am dat și factorul reset din ,sate mode".
Sa fie din cauza senzorului (nu cred că l-am datoria când l.am scos de pe vechea carcasa), sa fie tot din cauza flexului sau modelul a72 o fi din acele modele care după schimbarea displayului nu mai funcționează unele chestii? 

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mulțumesc pentru răspunsuri. Între timp am văzut că amprenta merge sau nu i funcție tot se apărarea pe flex sau mufele acestuia. Displayul este nou, OEM. Nu sunt probleme la el, poate numai cu ffff mare ghinion. Bănuiesc flexul pt că la cea mai mica atingere pe el, sa zicem și pe partea de banda, nu neapărat la conectori, face întrerupere. Pinii și la flex și la aca de baza par ok. Am văzut cu ochelari de marore25 x. Neavând microscop voi merge luni la un amic la service care are. W posibil sa fie ai cine torii se pe placa. Eu apăsam pe flex, pe conectorul ce se unește cu displayul. Sigur și displayul vechi avea probleme. Dar și cu cel nou au rămas câteva mai mici. Semn că pe lângă disay mai e ceva la flex și sper sa nu și la conectorul cel mare de pe placa. Încă o dată, mulțumesc!