Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Înlocuire MB la Samsung


Recommended Posts

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Acum 38 minute, Budreala Radu a spus:

Model: ue32m4002 

Main: bn41-02582 

Ecran: hv320whb-n8b 

Am avut un main aceiași serie, același model de tv, dar cu ecran lsf320an04-m02, spart! Funcționează, dar imaginea este răsturnată; setările de ecran sunt in memoria spi? Că ar fii simplu de înlocuit, sau se poate din SM?

nu era mai usor de inlocuit memoria spi,decat sa postati si sa asteptati un raspuns?nu o zic cu rautate ci ,logic,, da deobicei acolo e setarea de display,daca nu in menu service,flip sau schimbare model 

Link to comment

Se poate schimba tipul de ecran din sm. Doar ca tipul de panel nu este trecut "in clar", la fel ca pe eticheta alba lipita pe ecran (in cazul tau hv320whb-n8b). La o modificare gresita poti ramane fara imagine. Cel mai usor este daca gasesti in sm o optiune numita flipp sau mirror si sa-l intorci de acolo. Daca nu are si nu vrei sa risti cu modificarea tipului de panel nu-ti ramane decat sa schimbi memoriile (sau sa copiezi continutul din cele vechi si sa-l rescrii pe placa noua).

Edited by yokoono
Link to comment

https://postimg.cc/MvYsBhBR

Cu un reset factory din service meniu am rezolvat problema! 

La o pornire imediata după reset factory, sucise imaginea și de la stânga la dreapta, și de sus în jos, o zăpăcise total... A doua oară l-am lăsat la rumegat vreo 10 minute, și la pornire, a fost ok!

@xtgs, nu are memorie mica... 

Mulțumesc tuturor!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines