kokosu Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Cumpar comutator mercur inclinatie. Caut Mai multe bucati. 0723343272 urgent! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonvasileeee Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Am eu .Nu rețin dar sunt 2 comutatoare și un întrerupător sau invers . 0767484757. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip01 Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 de alea din sonerii rusesti bing-bang? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokosu Posted September 21, 2022 Author Share Posted September 21, 2022 Am what's app pe numarul din anunt, habar nu am cum arata alea din soneriile rusesti. Puneti o poza cu rigla / sublerul etc si povestim Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Ceva de genul celui de mai jos era şi-n alea ruseşti, dar mai ,,baban,,... Am două comutatoare cu mercur la serviciu, unul fără mecanism şi altul montat pe un temporizator de iluminat nemţesc, funcţional.Dar nu pot ajunge acolop decât Luni.... Acuma nu ştiu dacă vă interesează comutatoarele ca atare sau doar mercurul din ele.Daţi un MP.. Astea ce le am au mercur din greu, fiind vechi, de pe vremea când mercurul nu era interzis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonvasileeee Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Aveți foto pe whatsapp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokosu Posted September 21, 2022 Author Share Posted September 21, 2022 Eu caut de 5mm lungime. Sunt si de 3 mm lungime. Deci nu ma intereseaza mercurul din ele. Am o comanda din china care nu Mai soseste si am nevoie de ele. In Romania nu Mai gasesc pe stock nicaieri, se pare ca nu Mai au voie sa vanda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spitfire Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Citat In Romania nu Mai gasesc pe stock nicaieri, https://www.conexelectronic.ro/ro/senzori-si-module-pentru-platforme-de-dezvoltare/16334-MODUL-SENZOR-SWITCH-CU-MERCUR.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
doru3160 Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Cred ca în relee cu contacte cu mercur se găsesc fiole atât de mici. Erau o vreme chiar românești, folosite pe placi dedicate în telefonie, dar nu mai dau de nici unul acum, și nici nu am căsăpit nici unul ca să vad exact ce fiole are, dar judecând după mărimea ansamblului, sigur erau fiole mici. Aveau indicație de poziție pt montaj. Edit-am găsit unu (nu romanesc, ci provenit din vechile fc1000 sau iris casate) pe care îl foloseam pt a simula platina la probe pt aprindere electronica. Are 1x1x4cm. Fiola sigur era mica, dacă ne gândim ca acolo era strecurata bobina și terminalele. Alea românești semănau cu asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokosu Posted October 18, 2022 Author Share Posted October 18, 2022 Se poate inchide. Rezolvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts