Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soclu noval rusesc

saptemari

Recommended Posts

Buna ziua, m-as bucura tare daca cineva imi poate vinde un soclu noval ca cel din imagini. Sau cel putin unul; am doar trei novale si al patrulea este heptal. Va multumesc!

soclu 2.jpg

soclu.jpg

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• saptemari

5

• vlad751

2

• sonic11

1

• Усилитель

1

Interesant soclu, niciodata nu am vazut asa ceva..... Cu toate ca am vazut multe.... 

Sanse sunt mici, macar ar trebui stiut in ce se gaseste asa ceva..... 

Oricum se poate "fabrica unul :

Soclu noval, cu gaura in mijloc, surub 3mm, cap ingropat, lung, distantiere din plastic mai rezistent  sau textolit, discuri placute circuit imprimat sticlotextolit cu cose lipite roata.... 

Succes! 

P s : o idee buna de construit 

chiar si un amp pe lampi, nu_mi plac firele mai lungi de legatura prin cutie... 

Da, ma bucur ca am aratat si eu ceva necunoscut :).

Am facut si eu cum spuneti dumneavoastra cu distantiere si banuti de textolit chinezesti. Au asa ceva si la tube town, insa doar pentru octale.

Am luat soclurile din targ, sunt noi. Cand am ajuns acasa am observat cu dezamagire ca unul este heptal. Mi-ar fi placut sa le folosesc la un amplificator care are Aikido inainte de finala SE. Asta e povestea.

Multumesc!

PS

Mai caut totusi, poate se impiedica cineva vreodata de asa ceva.

PS2

Stiti cum sa il caut in limba rusa? Pot traduce soclu noval in rusa, dar sigur are un anume nume si google translate nu il stie. Am cautat si dupa cod si nimic

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines