saptemari Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Buna ziua, m-as bucura tare daca cineva imi poate vinde un soclu noval ca cel din imagini. Sau cel putin unul; am doar trei novale si al patrulea este heptal. Va multumesc! Link to comment
Усилитель Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Interesant soclu, niciodata nu am vazut asa ceva..... Cu toate ca am vazut multe.... Sanse sunt mici, macar ar trebui stiut in ce se gaseste asa ceva..... Oricum se poate "fabrica unul : Soclu noval, cu gaura in mijloc, surub 3mm, cap ingropat, lung, distantiere din plastic mai rezistent sau textolit, discuri placute circuit imprimat sticlotextolit cu cose lipite roata.... Succes! P s : o idee buna de construit chiar si un amp pe lampi, nu_mi plac firele mai lungi de legatura prin cutie... Link to comment
saptemari Posted September 11, 2022 Author Share Posted September 11, 2022 Da, ma bucur ca am aratat si eu ceva necunoscut :). Am facut si eu cum spuneti dumneavoastra cu distantiere si banuti de textolit chinezesti. Au asa ceva si la tube town, insa doar pentru octale. Am luat soclurile din targ, sunt noi. Cand am ajuns acasa am observat cu dezamagire ca unul este heptal. Mi-ar fi placut sa le folosesc la un amplificator care are Aikido inainte de finala SE. Asta e povestea. Multumesc! PS Mai caut totusi, poate se impiedica cineva vreodata de asa ceva. PS2 Stiti cum sa il caut in limba rusa? Pot traduce soclu noval in rusa, dar sigur are un anume nume si google translate nu il stie. Am cautat si dupa cod si nimic Link to comment
sonic11 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Acum 6 ore, vlad751 a spus: Cautati cu yandex. Stiam ca am vazut undeva dar nu mai stiam unde Link to comment
saptemari Posted September 13, 2022 Author Share Posted September 13, 2022 Am cautat, dar nu am gasit. Multumesc oricum Link to comment
vlad751 Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 (edited) Aici si aici Aici e magazin Cu placere! Edited September 14, 2022 by vlad751 Link to comment
saptemari Posted September 14, 2022 Author Share Posted September 14, 2022 Multumesc mult!! Link to comment
saptemari Posted September 20, 2022 Author Share Posted September 20, 2022 Va rog sa inchideti, multumesc! Link to comment
Recommended Posts