TibiBzg Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Buna ziua! Asa cum arata si titlul sunt nevoit sa aleg intre aceste doua firme Telwin si Almaz. Ideea este ca nu stiu pe care s-o aleg diferenta de pret mi se pare destul de mare. Nu ma deranjeaza sa cumpar Telwin, dar daca diferenta de calitate intre cele doua este insesizabila as lua mai multe bucati de Almaz. Ii rog pe cei care au experienta cu aceste doua tipuri de sarma sa ma indrume. Link to comment
Усилитель Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Eu am din cele cumparate de la Lidl, sunt ieftine si bune.... Dezavantaj : nu se gasesc tot timpul.... Link to comment
TibiBzg Posted August 14, 2022 Author Share Posted August 14, 2022 Acum 5 ore, Усилитель a spus: Eu am din cele cumparate de la Lidl, sunt ieftine si bune.... Dezavantaj : nu se gasesc tot timpul.... Parca am vazut la un moment dat un aparat in Lidl, dar nu tin minte sa fi vazut sarma. Daca o prind o sa o incerc. Mtumesc! Link to comment
Ion_Bumbu Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Am luat de la Lidl si m-am descurcat foarte bine cu ea, de 0,8mm si 0,9mm, cu aia de 0,6mm nu m-am impacat deloc. Este la rola mica D100. Uzual folosesc asta: https://www.suduratm.ro/cumpara/sarma-tubulara-cu-autoprotectie-hyundai-supershield-11-600 Ma descurc foarte bine cu ea, se poate suda multistrat spre deosebire de altele. Link to comment
Усилитель Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Acum 2.5 ani am luat un aparat de sudura la Lidl, cam in jur de 500 lei, am primit la ea si 1 rola de sarma. Dar aveau si separat, de mai multe grosimi. Am luat 3 buc diverse grosimi, sa fie, nu se stie cand trebuie... Aparatul merge foarte bine, sunt multumit. Zilele trecute am vazut iarasi dar aparatul e cu 25 % mai mic Link to comment
TibiBzg Posted August 16, 2022 Author Share Posted August 16, 2022 La 14.08.2022 la 20:01, Ion_Bumbu a spus: Am luat de la Lidl si m-am descurcat foarte bine cu ea, de 0,8mm si 0,9mm, cu aia de 0,6mm nu m-am impacat deloc. Este la rola mica D100. Uzual folosesc asta: https://www.suduratm.ro/cumpara/sarma-tubulara-cu-autoprotectie-hyundai-supershield-11-600 Ma descurc foarte bine cu ea, se poate suda multistrat spre deosebire de altele. Multumesc, o voi incerca si eu pe aia de la Hyundai, chiar sunt curios, vad ca are si datasheet ceea ce ma face sa cred ca e calitate. La 14.08.2022 la 20:10, Усилитель a spus: Acum 2.5 ani am luat un aparat de sudura la Lidl, cam in jur de 500 lei, am primit la ea si 1 rola de sarma. Dar aveau si separat, de mai multe grosimi. Am luat 3 buc diverse grosimi, sa fie, nu se stie cand trebuie... Aparatul merge foarte bine, sunt multumit. Zilele trecute am vazut iarasi dar aparatul e cu 25 % mai mic Si eu am tot cumparat aparate de la Lidl si am fost multumit de ele. Am un flex de la Parkside cred ca de vreo 5 ani, l-am forjat in ultimu hal, nu l-am menajat deloc, abia acuma incepe sa dea semne de oboseala,a inceput sa aibe joc in ax, dar si-a meritat toti banii. Link to comment
Ion_Bumbu Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Supershield 11 este sirma industriala. Link to comment
Recommended Posts