Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ampuri


Guest groparu

Recommended Posts

  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest groparu

shtii asha scrie in data-sheeturi, asha ca, sami bag picioarele, aici am venit sa caut ajutor, shi toata lumea sare pe mene, ia mai lasatzima in pace, daca vretzi sa ma ajutatzi, bene, daca nu, caut ajutor in alta parte.

Link to comment
Guest groparu

Bene, recunosc ca am greshit, dar am shi eu data-sheet-urile de la MJ-uri trase la imprimanta atat alea produse de Sgs-Tungsten cat shi alea produse de Motorola, shi multzi spun ca ar fi shi mos-feturi, dar darlington oricum sunt , ma refer la aceste tranzistoare, ahh shi vasile, eu, am incercat sa pun mai multe subiecte, legate, de carcase de statzii, dar vad ca nus pe forum, dc?

Link to comment
Guest groparu

ahh,ok, merci de informatzie.Dar, Vasile, avand in vedere ca tu faci kituri de ampuri, am vazut linku, dar numa ca nu prea am bani de ele, mie mia placut IPA800,dar cum tzi se par darlington-urile astea, MJ11015 SHI MJ11016, in datasheet spune ca sunt de km 200 w bucata, ma gandeam la o statzie cu un toroidal de 450 de watti care sa poata sa duca.Tu ce parere ai?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines