Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat de masura touchscreen

ionut120v

Recommended Posts

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ionut120v

3

• validae

2

Top Posters In This Topic

Bancuri chinezeşti.Aparatele care chiar măsoară TRUE RMS indică frecvenţa maximă a semnalului măsurat.Aci nu văd nicio referire, chinezii scriu în ultimul timp TRUE RMS pe orice jucărie.De banii ăia iei ceva mai bun.

Uite aici un aparat care la jumătate din banii touch-ului de care vorbim, are TRUE RMS până la 1kHz. Nu e mare lucru printre alte aparate care măsoară până la 10kHz, dar e real...aparatul ăsta îl am şi eu şi e chiar serios.

https://www.lerato.ro/aparat-de-masura-digital-habotest-ht118a-multimetru-true-rms-ncv-afisaj-lcd-negru.html?gclid=Cj0KCQjwrs2XBhDjARIsAHVymmR68ocqlS7sVLW50HZ-cR-Y4kZITS5TQkfhXDu1nw7uS4OfKMnnltUaAjBHEALw_wcB

Evită afişajele ,,negative,, sau ,,alb pe fond negru,, ce necesită iluminare continuă.Consumă mult şi stai toată ziua să schimbi baterii.Ceva asemănător cu ce ai pus tu mai sus am şi eu, l-am ales pentru lipsa comutatorului rotativ, are doar trei butoane.Sunt practice şi fiabile, preţ convenabil.

Mi-am luat din oras,ieftin,  cu afisaj din acela sa vad la baterii la sistemul solar, e cam intuneric acolo, e bun pentru verificarea egalizarii.

Am incercat si senzorul de camp electric, dar la sistemul meu cu modulatie bipolara(bifazic) nu detecteaza nimic, nici in cazul unui cablu trifazic chiar neecranat, si aci campurile se anuleaza reciproc.

La linia de contact il detecteaza de la 100 de metri, la linia trifazica de medie nu,  in acest caz campurile se anuleaza reciproc.