Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Jbl Link20 se opreste cand dau volumul mai tare

Alex85

Recommended Posts

Va salut,am achizitionat o boxa portabila Jbl Link 20,a functionat ff bn pana acum cand dau volumul mai tare se opreste,ce sa aibe? multumesc

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex85

4

• validae

2

• djlove

1

• aurel70

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

De 2 luni o am,am cumparat o second,dupa ce se opreste trebuie sa o aprind si la volum mic merge cum dau mai tare spre jumatate iar se stinge

Sigur acumulatorul e ,,obosit,, şi nu mai ţine atunci când i se cere un curent mare.Am avut multe cazuri din astea cu boxe portabile, iar cauza principală e acumulatorul uzat.Mulţi uită să-l încarce după fiecare utilizare, iar obiceiul de a-l lăsa descărcat mult timp îi dăunează.

Se poate face un acumulator din baterii Litiu ion am vazut pe youtube dar nu ma pricep sa le leg la Bms,ca cea originala nu se gaseste la noi numai in afara pe Ebay,Amazon,si este cam scumpă,daca ma poate ajuta cineva contra cost bineinteles

Ce tip de acumulator are boxa, Pb sau Li-ion ? Dacă e de 12V se poate cumpăra sau recupera un acumulator de 12V/2Ah Li-Ion de bormaşină ,,de-a gata,, şi-l montezi direct.Acela are BMS încorporat şi nu ai grija deconectării la sfârşitul încărcării.

Acumulatorul este pm si este de 3.7v 6000mah original,dar am vazut pe net cum au facut din baterii Li ion folosind Bms original,Boxa este Jbl Link 20

Screenshot_2022-07-31-22-53-09-259_com.android.chrome.jpg