Alex85 Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Va salut,am achizitionat o boxa portabila Jbl Link 20,a functionat ff bn pana acum cand dau volumul mai tare se opreste,ce sa aibe? multumesc Link to comment
aurel70 Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Cam cat timp a functionat bine, adica de cand o aveti? Dar daca reduceti putin volumul isi revine, sau ramane oprita? Link to comment
Alex85 Posted August 1, 2022 Author Share Posted August 1, 2022 De 2 luni o am,am cumparat o second,dupa ce se opreste trebuie sa o aprind si la volum mic merge cum dau mai tare spre jumatate iar se stinge Link to comment
djlove Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Probabil ca acumulatorul nu mai tine, si peste un anumit volum tensiunea pe acesta scade si BMS-ul il decupleaza. Link to comment
validae Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Sigur acumulatorul e ,,obosit,, şi nu mai ţine atunci când i se cere un curent mare.Am avut multe cazuri din astea cu boxe portabile, iar cauza principală e acumulatorul uzat.Mulţi uită să-l încarce după fiecare utilizare, iar obiceiul de a-l lăsa descărcat mult timp îi dăunează. Link to comment
Alex85 Posted August 2, 2022 Author Share Posted August 2, 2022 Se poate face un acumulator din baterii Litiu ion am vazut pe youtube dar nu ma pricep sa le leg la Bms,ca cea originala nu se gaseste la noi numai in afara pe Ebay,Amazon,si este cam scumpă,daca ma poate ajuta cineva contra cost bineinteles Link to comment
validae Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Ce tip de acumulator are boxa, Pb sau Li-ion ? Dacă e de 12V se poate cumpăra sau recupera un acumulator de 12V/2Ah Li-Ion de bormaşină ,,de-a gata,, şi-l montezi direct.Acela are BMS încorporat şi nu ai grija deconectării la sfârşitul încărcării. Link to comment
Alex85 Posted August 2, 2022 Author Share Posted August 2, 2022 Acumulatorul este pm si este de 3.7v 6000mah original,dar am vazut pe net cum au facut din baterii Li ion folosind Bms original,Boxa este Jbl Link 20 Link to comment
Recommended Posts